Viimeyö oli kuin painajainen... Närästi niin että teki mieli itkeä :( Rennietään ei enää ollut eikä kaapista löytynyt edes ruokasoodaa! Poikaparkakin kärsi eilisistä kokkailuistani, vatsaa väänti ja pulautteli paljon. Poikahan ei ole vielä saanut mitään muuta kuin rintamaitoa, ellei sitten d-vitamiineja, antibioottia ja maitohappobakteereita lasketa. En toiste kyllä tuollaista "myrkkyä" osta. Hyvää se oli mutta vähän paljon turhankin maukasta.

Koska yöllä en saanut nukuttua kamalan närästyksen (ja nurkissa rapistelleiden hiirten) vuoksi, niin kuuntelin että josko jokin lanka haluaisi muuntautua joksikin. Jokin sellainen jota voisi hyvin hämärässä valaistuksessa jotenkin johonkin suuntaan työstää. Ja kyllä, ne Mellithän sieltä huuteli että paas virkaten meistä jotain pientä ja kivaa. Onneksi olin tilannut Tapion kaupasta ysin virkkuukoukun ja sillähän sitä sitten koukkusin menemään. Yhdestä kerästä tuli kaksi kappaletta.

Eli tähän olisikin sitten hyvä pistää pystyyn pieni kisa. Mitä sainkaan aikaan noista Melleistä? Vastausaikaa on tämä viikko, sunnuntaina 28. lokakuuta vihellän pelin poikki ja iltakymmeneen mennessä oikein vastanneiden kesken arvon 
yhden tuollaisen tekeleen. Jotain muutakin tulen palkintopakettiin laittamaan, joten nyt kisa alkakoon! *vihellys*

Huomio! Muista jättää sähköpostiosoitteesi mukaan osallistuessasi. Se jää vain minun nähtäväkseni, ja täten on helpompi ottaa yhteyttä arvonnan voittajaan.

Edit-täti vielä: Jos määräaikaan mennessä ei ole tullut yhtään oikeaa vastausta, niin arvon palkinnon kaikkien vastanneiden kesken.