Jotta ilman tv/dvd-laitteistoa ei jälkikasvu tuntisi oloaan tylsistyneeksi, piti pakata matkaan melkoinen läjäys askartelutarvikkeita. Aion tehdä matkan aikana muutaman sivun scrapbookia, jonkinlaista päiväkirjaa ja tietty jonkin neuleen otan mukaan tai ainakin lankoja. Kamerat pitää ottaa mukaan, mutta olen kahden vaiheilla että otanko tietokoneeni mukaan vai en... Kannettavahan tämä ei ole, mutta melkein. Muistikorttien kapasiteetti kuitenkin on rajallinen.

Lääkekaapin sisältö otetaan mukaan, uikkarit otetaan mukaan. Vaatetta jos jonkinmoista tosin myös pyykkiainetta.

Riittääkö muuten sammutuspeite asuntovaunun sammutusvälineistöksi? Tuon katsastuspapereissa kun lukee että sammutusvälineistö puuttuu... No peite ostettiin tänään ja se kiinnitettiin siihen kaasuhellan viereen. Uskaltaako ihan tosissaan käyttää sitä jääkaappia kaasulla? mua hiukan hermstuttaa jo ihan sen kaasulieden käyttökin... Kaasugrilli nyt on hermoille lepoa, kun ollaan ulkotiloissa, mutta sisätilat...

Kai sitä pitäis mennä maate että sais huomenna pakattua vaatteet yms tuonne kärryyn ja vielä imuroitua sieltä isommat muurahaiset pois... (vaunussa oli/on murkkujen pesä jossain... syötti sinne jo on laitettu!)