Aamulla vein muksut päiväkotiin ja iltapäivällä hain pois. Hakiessani kertoi hoitaja että kuopus oli valitellut hiukan korvaansa aamupäivällä, muttei sen jälkeen. Tultiin kotiin tuomaan tyttöjen oma omppu kotiin ja tytöt katsoivat lastenohjelmat, jonka jälkeen lähdettiin päivystykseen.

Taisin muuten unohtaa siitä yhden jutun välistä... Toin ompun sisälle ja laitoin sinne kovalevyn sisälle. Ei tapahtunut mitään kun koitin asentaa OS X:ää. Soitin miehelle joka sitten ehdotti että koittaisin ladata siihen ekana OS 9.2:n. Muuten ihan kiva, muttei tuo löytänyt sitä kovoa ollenkaan. Siinä kun juttelin miehen kanssa puhelin koputti kahdesti. Toinen oli Satu ja toinen appiukon puhelimesta anoppi.

Soitin anopille takaisin ja sain kuulla että appiukko oli viety Turkuun Tyksiin lievän sydäninfarktin vuoksi ja tekevät oitis pallolaajennuksen! Eilenhän tuo vielä "riehui" tuossa pihalla pyykkitelineen kanssa... Huomenissa appiukon pitäisi sitten olla jo Loimaan aluesairaalassa.

Niin kuopukseen... Pieni valitti oikeaa korvaansa ja lekuri päätti katsoa vasempaan ensin. Kysyikin sitten kuopukselta, että niin kumpi korva oli kipeä. Lääkäri pyöritteli päättään että kyllä tämä ainakin on todella tulehtunut. Aivan punainen ja rakkulainen. Kurkkasi sitten siihen oikeaankin ja näin kuinka lääkärin silmät pyörähtivät päässä... On kuulemma siinä ja tuossa ettei tärykalvo ole puhkeamassa. Saattaa hyvinkin puhjeta yön aikana tai sitten ei. Viikon antibioottikuuri. Päivystyspakkaus saatiin mukaan terveysasemalta koska apteekki oli jo kiinni.

Melkoinen päivä ja päässä myllertää.