Olipahan päivä! Aamulla ylos kuudelta (kahdelta vasta nukkumaan kun meni tuon vihreän pipon kanssa vähän pitkään...) ja muksut päiväkotiin. Sitten tunniksi takaisin kotiin ja sitten miehelle kuskiksi lääkäriin. Sen ajan mitä mies oli lääkärissä kävin Ihan Itsen merkeissä keskustelemassa asioista ja mielestäni kaikki sujui hienosti. Mielestäni ymmärsimme toisiamme eikä mitään pahaa verta jäänyt mihinkään hampaankoloon.

Kun olin hakenut miehen niin menimme syömään Heselle; mies testasi Giga-hampurilaisen ja itse otin tyypillisen annokseni eli gluteeniton hampurilainen, isot ranskalaiset, kurkkumajoneesi ja limu.

Sitten piti mennä ostamaan Gigantista 39 euron tarjouspuhelin, mutta ylitinkin budjettini satasella... Se Siemensin puhelin oli mulle liian vaikeakäyttöinen ja ihan liian mini! Seuraavassa hintaluokassa ei ollut sellaista joka mua miellytti joten päädyin tuohon. Edellinen (nyt vainaa) puhelimeni oli liki 6 vuotta vanha Nokian 6210 ja nyt sitten päivitin vähän pienempään numeroon eli 6070.

165617.jpg

Löytyy melkein kaikki  "herkut" ja soittoääniäkin on helppo hankkia lisää. Ja kamera on nyt aina matkassa jos on puhelinkin. Lisäksi käytiin ostamassa kangasta josta teen miehelle uudet keikkahousut. Pakko myöntää, että en olisi yksinäni uskaltanut tuota kangasta ostaa, mutta mies ihan itse sen valitsi, joten uskotaan!

165623.jpg

Törsäämisen jälkeen tultiin kotiin jossa oikeastaan vain käytiin kääntymässä kun pitikin jo lähteä ipanoita hakemaan. Siitä sitten suoraan kaupunkiin ja sieltä treenikämpälle noin klo 16.30. Kotiin saavuttiin noin 23.30! Eli tovi sekosi sielläkin. Itse en saanut juuri muuta aikaan kuin ladattua akkuja; omaa ja tuon uutukaisen puhelimen. Satukin soitti 1h6min mittaisen puhelun kun tuolla olin ja pihamaalla eestaas talsiessani tein ihan kertaallisen "tilin".

165619.jpg