Minähän tämän räkätaudin potemisen aloitin ekana, perästä seurasi melkein heti kuopus ja esikoinen seuraavana päivänä. Tänään on mies valitellut tukkoista ja vetämätöntä oloa. Perui treenitkin tältä päivältä! Se merkkaa jo jotain!

Itse olen tässä pari iltaa neulonut... Koska vaikuttaisi siltä että mies taitaisi sittenkin olla halukas sen kolmannen lapsen "hankkimiseen", niin neuloinpa sitten vastasyntyneen kokoa olevat villavaippahousut kertaa kaksi.
153673.jpg

Kolmannet on puikoilla ja niistä tulee myös tuollaiset "kirjekuori"-malliset

Villalanka on paikallisesta suoramyynnistä ostettu paikallisen villantuottajan "Hienovilla"-lankaa, jossa on lanoliini vielä jäljellä.

Pitää tässä joku päivä hiukan huovuttaa noita haaroista jotta olisivat sitten oitis pitävät. Jos niitä sitten tarvitsee...

Ainiin... Esikoisella alkoi esikoulu eilen. On se vissiin normaaliin päiväkotielämään verrattuna tuplaten niin rankkaa... Likka on zipannut ennen lastenohjelmia sikeään uneen pariksi tunniksi... Eilen ja tänään hirmuiuset raivarit kun ei nähnyt ohjelmia... Mutta minkäs teet? Tänäänkin koitin sanoa, että älä nyt ala nukkumaan että lastenohjelmat alkaa viiden minuutin päästä. Tyttö siihen vain että hän laittaa hetkeksi silmät kiinni... Kun lastenohjelmat sitten alkoivat ja koitin herätellä, niin tulos oli lähes sama kuin olisi koittanut Tutakhamonia herätellä! Nukkuu sikeämmin kuin minä ja se on jo melkoinen saavutus!