Ensin paikallisessa lankojen erikoismyymälässä, josta lähti mukaan 4 vyyhtiä villasilkkiä ja kolmosen bambupuikot, pyöröt joilla mittaa 80 cm.

Siitä Tiimariin jonne menikin rahaa ihan hulluna. Ostin skräppitarvikkeita ja paperileikkurin jolla saa myös lainereunaa ja katkoviivaa/repäisyviivaa sen tavallisen katki-poikki-ja pinoon -terän lisäksi. Saippuakupin ja neljä melamiinista kahvimukia asuntovaunuun.
139636.jpg139637.jpg139638.jpg

Tiimarista suorin Vapaa Valintaan jossa matkaan tarttui kaksi kerää vihreää Havajia ja kolme kerää Isoveli coloria (eri värejä keskenään), namia ja levottomasti nukkuville mukeloille muotoon ommellun lakanan. Vapiksesta marssin torin halki takaisin autolle. Torilla toki piti pysähtyä yhden kojun luona ostamassa  Mary Oljen kirja Virkattuja peitteitä ja hartiahuiveja.
139634.jpg139635.jpg

Sitten kotiin pariksi tunniksi ja siitä hakemaan tyttöjä päiväkodista. Tytöille lupasin jo aamulla että tänään käydään ostamassa heille herätyskello ja lenkkitossut. Herätyskello löytyi Tiimarista Nalle Puh -aiheinen ja lenkkarit kuopukselle heti ekasta paikasta heti ekat sovittamansa, mutta esikoinen oli kranttu. Olisi oikeasti kelvanneet ne muutamaa senttiä vaille 50€ tossut. Minä pidin pintani että esikoululaisen pitäisi jo osata tai ainakin opetella solmimaan kengännauhat. Enkä ostanut niitä tytön kuolaamia 50 euron tarratossuja. Joten mentiin toiseen kennkäkauppaan, josta sitten löyty kompromissi; tossut joissa on kuminauhakiristys, mutta sen voi vaihtaa tavallisiin nauhoihin!
139641.jpg


K-kaupassa on tullut käytyä tänään kolmasti. Varmaan käyn vielä kerran, sillä huomenna on viimeistä päivää voimassa tarjous Costa Rica -kahvista. 1,59/pkt. Sitä pitää hamstrata taas kotiin niin että riittää... Edellisen kerran tarjoussumma oli kymmenen senttiä enemmän ja meillä oli kolmeksi kuukaudeksi kahvia...