Menen katsastamaan autoani. Siivosin sen juuri ja voi jösses kuinka siellä oli syömätöntä karkkia... Olisi varmasti ollut yhden karkkipäivän karkit kokonaisuudessaan jos ne eivät olisi pyörineet siellä hiekan seassa keräämässä kosteutta.

Yhtä tuhottoman paljon autossa oli kaljapullonkorkkeja! Ja tyhjiä kaljapulloja! Hohhoi... Lisäksi inventoinnissa löytyi yksi Nokian handsfree -korvanappi, tyhjäksi syöty hernekeittopurkki, monta tyhjää tupakkiaskia ja vähintään yhtäpaljon hampurilaispapereita...

Ensin menen neurologin vastaanotolle jonne mulle on varattu aika klo 13.15. sitten katsastukseen. Katsastuksen jälkeen käyn kaupassa ja sitten hakemaan miestä töistä ja lapsia päiväkodilta. Mies menee tyttöjen kanssa tänään treenikämpälle joten mulla on rauhallinen ilta käyttää kansiprojektiin ja kotisivujen fiilaamiseen. Hullu juttu... Kotisivujen tekeminen piti jäädä jonkun muun kontolle, mutta jotenkin kummassa sitä sitten kuitenkin päädyin tekemään kolmannen kerran... Eipä siinä mitään, on se ihan kiva kun tuollaisia asioita luotetaan harteille, mutta kun se on tiennyt nyt useamman päivän ajan kaikesta muusta tinkimistä eikä tästä edes makseta... Tai onhan kai se hiukan kotiinpäin ettei tästä hommasta tarvitse maksaa kenellekään ulkopuoliselle. Kai?

Foorumi pitäisi vielä saada rustattua kuntoon ja linkittää sivulle. Muutama "Takaisin" -nappi pitäisi askarrella ja asentaa paikoilleen... Tekemistä on kyllä sivuissakin vaikka ne jo eilen julkaistiin.

Joo, kai sitä pitäis mennä hiukan siistiytymään ennen kuin lähtee sinne lääkäriin.