Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka ilmoittautuvat kommentoimalla tähän viestiin, saavat minulta jotain itse tehtyä. Jotain kivaa, mitä odottaa tulevaksi postissa. Odottamaan voikin joutua jonkun aikaa, sillä en ole vielä tehnyt näitä enkä edes päättänyt, mitä teen. Huomaathan, että tätä varten tarvitsen myös postiosoitteesi (sen voi lähettää sähköpostitse myöhemmin).

Juttuun on tietysti pienoinen koira haudattuna :) Nimittäin jos ilmoittaudut, täytyy sinunkin laittaa tämä sama teksti blogiisi ja antaa hyvän kiertää.

************
Itse bongasin tämän meemun blogista.

Esikoinen on sairaana ja mies käytti eilen lääkärissä. Angiina ja antibioottikuuri. Tämä päivä sairaslomaa tytölle päiväkodista ja miehelle töistä.

Mulla oli eilen töissä mielenkiintoinen mutta ei todellakaan helppo tehtävä. Sisälle oli tullut talitintti ja sehän piti toimittaa sieltä ulos. Sain jahdattua tintin astiakomeroon josta sai oven kiinni ja siellä väsytimme toinen toisiamme. Tintti taisi väsyä hiukan ennen mua joten sain sen kiinni pyyheliinan sisään ja toimitin ulos. Mutta tuli hiki ja pari kertaa olin pökertyä siitä pyörimisestä. Lievästi shokeerantunut tinttikin taisi selvitä seikkailuistaan ehjin nahoin, ainakin iloisesti lensi lähimetsään kun tuon pihalle päästin.

Ja nyt lämmityspuuhiin ennen kuin pitää lähteä työmaalle. (tai vastahan sieltä tultiin koko perheen voimin; käytiin syömässä!)