Tänään oli postilaatikossa pakettikortti ja kävin sitten samalla reissulla postista sen noutamassa kun työmaan asioilla kaupunkiin tukkuun ajelin.

IHANAA!!!

Paketissa oli kaksi kerää oranssia ja kaksi kerää keltaista Floricaa (ihanaa lankaa, tätä mulla oli jo entuudestaan, tykkään ihan himona!) sekä kolme kerää tummansinistä Fauna -lankaa. Uusi lankatuttavuus, mutta tuntuu suunnilleen samalta kuin florica paitsi on paksumpaa.

279861.jpg

Ellipsin muotoinen aidakangas, joka voisi todellakin sopia nukkrkotiin matoksi. Nukkekotiin leipiä ja kakkuja kipsistä, pussukka jossa on jokusia lasisia ööö? nappeja ja sininen isohko lasisimpukka sekä muovisia... mitäs nuo nyt olisivat? Muoviviagraa? No eiköhän niillekin käyttö löydy kun aikansa katselee :)

279862.jpg

Sitten oli enkelikuvioleikkuri (unohtui kuvasta! :( ), kortti ja kirjekuoripaketti (aivan ihania kukkia!) ja helmiäissinistä askartelupaperia.

279860.jpg

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä paketissa oli itsetehtyjä silmukkamerkkejä. Aivan ihania ja juuri mun värisiä! Ja oloisia! Mieskin ihasteli pääkallomerkkejä! (kuva on valitettavan epätarkka, toi kännyn kamera on arseesta!!!)

279868.jpg

Kiitos Salainen Neuleystäväni. Ja vasta tämän paketin myötä minulle paljastui että olit koko ajan ollut Makepeace75