Pyyhkeitä tuli paljon. Ensimmäiset pyyhkeet mies toi työmaalta ja sitten paketeista paljastui niitä useampi. Itse sain ihan tavallisen vaaleanpunaisen (niin mieskin) kylpypyyhkeen ja toisesta paketistani paljastui pellavafroteinen pyyhe. Nyt on sitten uusi kylpytakki ja pellavafroteeta; tosin ei yhdessä ja samassa tuotteessa... Tytöt eivät saaneet yhtään varsinaista lelua (kylpyleluja ei lasketa) vaan vaatteita ja muuta käyttötavaraa. Nallepuh pussilakanoista tykkäsivät ihan mielettömästi ja esikoinen oli todella riemuissaan "ison tytön" tavarasta eli ihan omasta rannekellosta! Kuopus sai "iiiihanan" kylpytakin (omien sanojensa mukaan). NallePuh jatkoi seikkailujaan myös nuoremman saamissa lelulaatikoissa.

Mies sai multa oman lahjansa jo aikoja sitten, kun ostin itselleni uuden kännykän, niin mies sai sen mun "vanhan" jonka ostin elokuussa muistaakseni. Lisäksi Loirin Ivalo levy tuli tuolle miehelle annettua.

Vaatteita tuli paljon ja tytöt tykkäsivät. Oli myös kassillinen herkkuja, joista osa oli selkeästi mulle (gluteenittomia) ja osa miehelle (olutta). Olipa siinä myös pullollinen vahvaa siideriä, joka sekin jää miehen juotavaksi. Ei tää mamma saa sidukkaakaan kurkusta alas suullistakaan ellei se ole todellakin alkoholitonta. Testattu tässäkin raskaudessa. Kun ei uppoa niin ei uppoa.

Jouluyllätysvaihdon paketista paljastui hieno virkattu keeppi Ainosta. Kiitos Johanna! Sinun pakettisi lähtee liikkeelle heti kun Posti seuraavan kerran aukeaa!

Kuvia joskus vähän myöhemmin. Nyt menen petiin potemaan!