Eilen postilaatikossa kölli tämä paketti

288000.jpg
Kuva otettu suoraan Johannan blogista, kun kamera on edelleen heikossa hapessa...

Lisäksi sain Hasbulta eli salaisesta neuleystävältäni pikkujoulupaketin joka sisälsi kaksi kerää joulunpunaista Bambou Soft -lankaa.

KIITOS! molemmille!

Olo ei ole vieläkään ihan normaali. Menee varmaan pitkään että toivun viimeaikojen sattumuksista. Osa niistä jää varmasti pitkäksi aikaa kiusaamaan vaikka asiat on (kai kokonaisuudessaan? Vai onko?) selvitetty.

Eilen töissä sattui omituinen juttu. Oli hiljaista ja istuin pomon, tämän äidin ja äidin puolison kanssa asiakastiloissa kaffeella. Ikkunan ohi käveli vanha mamma, kello oli jotain noin yhdeksän illalla. Sama mamma tuli sisälle kahvioon istumaan noin 23.30. Paikka laitettiin kiinni yöksi, joten jouduin pyytämään häntä poistumaan. Hän poistuikin ihan nätisti. Jäin laittamaan paikkaa yöpuulle ja lukitsin ovet. Poistuin paikalta ja menin autoon ja starttasin. Samalla huomaan kuinka tämä mamma edelleen harhailee pihalla.

Nousin autosta ja kyselin häneltä että minne hän on matkalla. En saanut vastaukseksi kuin muminaa. Toistin kysymyksen ja edelleen muminaa. Sitten soitin hätänumeroon että täällä olisi tällainen vanhempi naishenkilö, joka vaikuttaa selkeaästi olevan eksyksissä. Hätäkeskuksesta pyydettiin haastattelemaan mammaa ihan kuten olin jo tehnytkin, mutta kun ei saa vastausta, niin ei saa vastausta... Hätäkeskus lupasi soittaa poliisille ja ilmoittaa sitten kuinka kauan näillä kestää saapua paikalle. Pyysin mamman autoon istumaan ettei tarvitse kylmässä värjötellä ja sitten kohta hätäkeskuksesta soitettiinkin ja ilmoitettiin että poliiseilla menee noin 20 minuuttia saapumiseen.

Odoteltiin autossa. Olin työillan jälkeen jo sen verran uuvuksissa, etten oikein tiennyt mitä olisi pitänyt jutella. Ja hulluahan se olisikin ollut kun toinen ei vastaa. Hän kyllä ymmärsi ihan kaiken mitä puhuin ja ajankin tajusi, puhetta vain ei saanut aikaan.

Lopulta poliisit tulivat paikalle ja he jäivät tarkemmin ottamaan selvää kuka tämä mamma oli, mistä hän tuli ja minne oli menossa. Toimittivat ilmeisestikin sairaalaan.

Kiinnostaisi tietää, että mitä oli tapahtunut, mutta toisaalta eihän asia mulle mitenkään kuulu.