Korjattu on jo "vanha juttu" ja tapahtui toissailtana. Itse olin tuolloin töissä ja sain mieheltä tekstiviestin. Hän oli näpytellyt näin: "korjasin iltapuhteinani sun kameras, Ei enää ole luukku yliherkkä. Jouduin tosin uhraamaan sun yhden korviksen että sain sopivan metallikuulan ja tein kameralle "osteotomian" eli siirsin kannesta pienen palan muovia toiseen paikkaan pikaliimaa käyttäen ja pölysuojaan mikä on siellä kannen ja kameran rungon välissä tein myös pienen lisäyksen. Mutta nyt luukku käy kuin uusi."

Olin innoissani kun tuon olin lukenut. Mutta toisaalta kauhuissani että minkä korviksen oli uhrannut... No korvis oli vain yksi rihkamakoukku jota en voisi edes pitää :)

Taisi mies viikonlopun reissussa saada tarpeekseen kenkkuavasta kamerasta ja päätti sitten vihdoin tehdä asialle jotain, vaikka itse olen jo vuoden kironnut tuota kameraa...

Ja sitten sitä uutta. Ostin esikoiselle luistimet. Kokoa 34!!! ja tyttö täyttää vasta kesällä seitsemän! Kauhee jalka tuolla... Tässä korjatulla kameralla otettu kuva noista uutuuksista (maksoi muuten 70 euroa! Auts!!!)
358831.jpg