Itse asiassa tässä on lista asioista, jotka on jo pitkään risoneet...

1. Appiukko tulla törmää meille sisälle ilman että koputtaa tai muuten ilmaisee että on tulossa käymään. No onhan tämä torppa hänen syntymäkotinsa, mutta nyt täällä asuu meidän perhe! Olisi erittäin kiva jos vaikka koputtaisi tuohon välioveen ennen kuin säntää sisälle. Mies on aiheesta kyllä infonnut isäänsä.

2. Yksi miehen bändikaveri on ollut jo pitkälti toista vuotta velkaa miehelle parisataa euroa ja mulle kuutisen kymppiä. Ei mitään ihan järkyttäviä summia, mutta tässä on noita rahareikiä ollut ja olisi oikeasti kiva jos nuo velat saisi pikkuhiljaa takaisinpäin. Viimeksi eilen muistutin tekstiviestillä.

3. Kela, tuo kestoketutuksen aihe niin monelle. Itsellä ei nyt juuri tällä hetkellä ole mitään purnattavaa kelaa kohtaan, mutta muutama ystävä ja tuttava on saanut viimeaikoina ikäviä kirjeitä tuolta taholta. Viimeksi tänään kuulin kuinka ystäväni kotihoidontuki on pienentynyt radikaalisti ja nyt siitä sitten peritään takaisinkin päin. Ja hulluintahan on, että minimiä hän on tähänkin asti saanut.

Eiköhän näitä tässä taas ollut. Nyt komentamaan noita ipanoita...