Tää on kyllä melko merkillistä. Tosin onhan vasta ensimmäinen äitiyslomapäivä kuopattu, mutta silti. Tekemistä olisi suunnattomasti, mutta kun mistään kohtaa ei ehdi ja jaksa ottaa kiinni. Tai emmä tiä! Pyykkiä pesisin, mutta vielä ei ole tuo pesuainepönttö saapunut. Enkä todellakaan aio hakea kaupasta "hätävaraksi" mitään muuta.

Pesukonekoppia pitäisi alkaa korjaamaan, mittailinkin sitä vähäsen. 12 millin lastulevyä pitäisi vähän ostaa ja tuolta jostain nurkista etsiä pari pätkää 2"x 2" pattinkia. Kuusi kulmarautaa pitää ostaa ja sopivia ruuveja. Neljän millin vaneria tarvii sopivan palan että saa tehtyä oven tuohon kopperoiseen ja tietty karmiin ja kynnykseen tarvii puutavaraa. Muovimattoketta pitää lisäksi hankkia että saa tuon lattian kosteussuojattua.

Viikonloppuna ajelen Turun suuntaan. Käsityömessut toisaalta kiinnostaisi, mutta en sitten oikeen tiedä jaksaisiko siellä kiertää. Luulen että menen ihan yksikseni ajelulle :) Tai niin yksin kuin tällä mahalla voi mennä... Koska en sitten muistanut käydä ennakkoääntäni antamassa, niin ei voi sunnuntaina olla kovin pitkään liikenteessä. Mutta Kaarinan luona pitää poiketa ehdottomasti, onhan täällä hänelle viemisiä jonkinkin verran.

Kai sitä jo saisi mennä nukkumaan... Kerrankin tuonne miehen viekkuun. :)