Tänään olen ahertanut tuolla makuuhuoneessa. Lajitellut pieniä ja vielä pienempiä vaatteita eri laatikoihin lipastossa. Kiipesinpä ullakollekin, vaikka se periaatteessa olisi kielletty... (mies siis kieltänyt koska ne rappuset on kamalat) mutta noudatin kyllä suurta varovaisuutta kiivetessäni ja etenkin laskeutuessani niitä. Mutta pitihän se hoitopöytä hakea alas. Tai siis ensin hakea se ja mitata sitä, mies hoiti sen kantamisen alas kun olin todennut sen olevan sopivan kokoinen lipaston päälle.

472208.jpg


Mutta, jottei kaikki olisi liian simppeliä, niin pitihän sitä vähän modifioida. Jos en olisi siirtänyt hoitotasoa alimpaan mahdolliseen kohtaan, niin hoitopöytä olisi täydellisen passeli kolmimetriselle jättiläiselle. Tuo lipasto kun on oikeastaan yhden laatikon verran liian korkea tuohon käyttöön. En kuitenkaan oikeasti usko että hoitopöydällä kovin usein vaippoja vaihdellaan, mutta ehkäpä siinä on hyvä paikka säilyttää valmiiksi taitellut harsot ja muut kestoilun tykötarpeet... Hih!

Nyt pitäisi tyhjätä ruokapöytä ja täyttää astianpesukone, jotta tulisi jotain hyödyllistäkin tehdyksi tänään. Kun pöytä on tyhjä, voisin nostaa taas nuo ompeluvälineet siihen ja korjata ekana muutaman tyttöjen vaatekappaleen, sitten korjata muutaman vauvan vaatekappaleen (puuttuu nappeja, pari saumaa on hiukan ratkennut yms...) Pari unipussia olisi kiva ommella vaaville...