... sagen immer faule leute. Vai miten se menikään? (saksan kieli hyvin kovasti ruosteessa...) Mutta siis huomenna, huomenna vaan ei tänään, sanovat aina laiskat ihmiset.

Mutta eihän tänään voi mennä äänestämään! Ennakkoäänestys loppui ennen kuin ehdin oikeasti sitä tajuamaankaan joten jäljelle jää huominen varsinainen vaalipäivä. Ja koska sellainen tapa on ollut ettei sitä omaa pikkuista ääntään voi jättää käyttämättä niin mennään aamupäivästä (k)antamaan se uurnille. Sen jälkeen lähdenkin sitten ajamaan kohden Turkua.

Käsityömessuilla olisi ollut mukava poiketa, mutta alkaa jo olo olla sen verran raihnas, että jätän väliin. Liitokset alkaa natista sen verran että pidempään kävely tuottaa tuskaa. Tulin sen huomanneeksi kun tänään kävin ostoksilla. Vain ihan tavallisilla ruokaostoksilla, mutta ilmeisesti paikat alkavat pikkuhiljaa pehmenemään tulevaa synnytystä silmälläpitäen. En valita, kunhan huomioin. Muutoin olo on kuin valaalla. Ja näytän kuulemma (varsinkin tämä yksi vaaleanpunainen paita päälläni) mansikkajäätelöpallolta... Kiitti vaan! ;-)

Kiva päästä yksin liikenteeseen. Mies jää purkamaan LT:tä ja tytöt jää myös mummulaan siksi aikaa. Ja erittäin mukavaa päästä hetkeksi eroon näistä "rättisulkeisista" vai miksi tätä pyykkäämisruljanssia oikein voisi kutsua. Pesukone on jauhanut koneellisen jos toisenkin puhtaaksi ja minä koittanut lajitella kuivia puhtaita vaatteita kaappeihin, tosin kohta loppuu tila kesken. Tarvitsisin ehdottomasti jonkun järkevän tavan organisoida nuo vaatteet niin, että saisin ne pois kaappitilaa viemästä joita ei juurikaan käytetä. Tytöillä ainakin loppuu kaappitila justiinsa! Pitäisiköhän investoida vielä jokuseen nippuun lasten puisia henkareita (3 kpl/1,65€) ja laittaa lasten tankokaappiin toinenkin tanko... Hyvin nimittäin mahtuisi.

Nyt odottelen että tuo pesukone saa "jauhettua" tuon koneellisen valmiiksi, lastaan sen uudella satsilla ja ajastan pesun lähtemään käyntiin aamulla niin että saan ripustaa yhden koneellisen
lisää kuivumaan ennen kuin liikkeelle lähdetään.