Kävin tänään moikkaamassa taas vaihteeksi entistä koulukaveriani, ystävääni Einiä. Einillä myös on kiva pallomaha, kolme viikkoa nuorempi tosin kuin itselläni, mutta kuitenkin. Heillä on muuttokiireet tällä viikolla kun he muuttavat omaan (pankin) omakotitaloon pois rivitalolta. Lupauduin auttamaan Einiä vanhan asunnon loppusiivouksessa sillä ehdolla etten ole vielä jakaantunut maanantaihin mennessä.

Einillä on myös kaksi lasta entuudestaan. Tyttö 3,5 vuotta ja poika 2 vuotta. Vein tytölle lainaksi esikoisen mekon, sellaisen hienon hörhelömekon joka esikoisella oli yllään omilla 4-vuotissynttäreillään ja sitä ennen siskoni häissä. Kyllä kolme ja puolivuotiaat tytöt on aika samankokoisia, sillä mekko on Einin tytölle erittäin sopivan kokoinen. Tytöllä on huomenna kerhossa vappunaamiaiset, jonne hän pukeutuu keijuksi. Tuon mekon kaveriksi laitetaan tätinsä tuomat keijunsiivet. Tyttö on taatusti nätti huomenna!

Nyt pitäisi mennä jatkamaan siivoilua, jos vaikka saisi jotain oikeasti tehtyäkin. Astianpesukone jyllää ja mun pitäis siinä sivussa saada tuo keittiö muuten näyttämään keittiöltä ennemminkin kuin varastolta... Tosin mies saa kyllä itse raahata Fergussoninsa ullakolle... (Fergusson tässä tapauksessa ei ole traktori vaan vinyyli/savikiekkosoitin)