Ymmärtääkseni Macin Dashboard ottaa ennustukset ihan virallisilta tahoilta eikä keksi niitä omasta päästään... Päivemmällä kurkkasin mitä dashboard povaa sääksi tulevaisuuteen. Maanantaina olisi seuraava vesisadepäivä. Hyvä, eli nyt voin pestä pyykkiä ja saada sen kuivaksi pihalla. Mahdollisesti saisin jopa koko pyykkivuoren hävitettyä. Pihalla on siis tällä hetkellä (puolenyön tietämissä) telineessä "kuivumassa" neljä koneellista pyykkiä lähes kaatosateessa... Ja sisällä odottaa kolme pestyä koneellista pääsyä pihalle.

Huomenna pitää aamusta kammeta itsensä ylös ja ottaa nuoremmalta tytöltä pissanäyte ja viedä se labraan. Otin jo tänään aamulla mutta jotenkin olin onnistunut sotkemaan päivät, huomennahan se vasta piti ottaa. Onneksi en kerennyt laittamaan purkin kantta kiinni ja vielä vähemmän ottamaan näytteitä niihin koeputkiin. Toivottavasti antibiootit tehosivat!!!

Itsellä on melkoinen norsu olo... Tuo maha on iso ja iltaa kohden aina sormetkin turboavat megalomaanisiksi. Puhumattakaan nilkoista... Olen koittanut juoda ja juoda ja juoda. Vettä, laimeaa appelsiinimehua ja ananasmehua, mutta eipä tunnu vaikuttavan. No maksimissaan neljä viikkoa enää tätä, eiköhän tämän kestä :)

Käsityörintamalla 176 silmukkaa on edennyt jo ihan kivasti. Onneksi on sen verran aivotonta pintaneuletta, että sitä pystyy ihan kivasti neulomaan jos sattuu teeveestä tulemaan jotain katsomisen arvoista.

Keittiökin on jo melkein kokonaan raivattu. Jokusia talviroippeita on vielä paikkapaikoin löydettävissä, mutta tässä pikkuhiljaa olen saamassa niitä pestyksi ja sijoitettua kesäsäilöön. Sahara tuosta tuvan lattialta on joutunut väistymään. Yhtenä erittäin suurena tekijänä saharan kuololle on se, että mies sai kuin saikin tuossa päivänä eräänä tuon eteisen siivottua ja matton tampattua, joten hiekka ehtii taas jäämään eteiseen ennen kuin hiekan kuljettaja ennättää tupaan asti. Maton tamppaukseen antoi potkua uuden mattopiiskan osto. Tytöt olivat onnistuneet hävittämään jonnekin vanhan rottinkisen mattopiiskamme, eikä sitä lukuisista etsinnöistä huolimatta löytynyt yhtään mistään. Keskiviikkoisella neuvolareissulla kävin sitten hieman täydentämässä ruokakaappia ja siinä samalla ostin Sini-tuotteen muovisen mattopiiskan. Skannasin ostokuitinkin talteen, sillä tuossa on viiden vuoden takuu!

Nyt pitänee mennä mahan viereen maate ja nousta aamulla pirteänä ylös...