Käytiin miehen kanssa kiertelemässä tuossa neljän kilsan päässä (työmaani) pihapiirissä järjestetyillä rompemarkkinoilla, kuten melkein joka vuosi ollaan tehty. Takavuosina ollaan oltu joskus myymässäkin siellä, mutta nyt ei jostain syystä oikein arvannut varata myyntipaikkaa...

Mies katseli haitareita, mutta niissä joko oli liian korkea hinta tai sitten ne olivat liian huonossa kunnossa. Ihan uteliaisuutta varten ei viitsi mitään kallista ostaa mutta soittokuntoinen kuitenkin pitäisi olla. Lisäksi tuo etsi mm. moottoripyörän virtalukkoa ja autoonsa lisävaloumpioita. Eipä löytynyt. Mutta autoonsa kyllä sai hieman tarpeellista "tuunausosaa" eli eturoiskeläpät.

Minä sensijaan löysin yhdet sirkansääret kahdeksaan euroon, uuden ISON sateenvarjon (maastokuviollisen!!!) viiten euroon ja uutta vastaavan siivilän kahteen euroon.

Onneksi saatiin tytöt miehen vanhemmille tuoksi kiertelyn ajaksi, sillä krääsää olisi taatusti tullut ostettua... No koska kävimme sitten yhdessä tyttöjen kanssa vielä ruokakaupassa, niin sieltä sitten tytöt saivat uuden pallon ulkoleikkeihin, edellinen kun ei enää pidä ilmaa sisällään.

Nyt pitäisi mennä jatkamaan kankaiden lajittelua laatikoihin... Saisi tämän pirtinkin ihmismäiseen kuntoon. Ja sitten kun tämä pirtti on kunnossa, niin pitää mennä lajittelemaan sukkia. Meillä on varmaan seirsemänsataa "paritonta" sukkaa. Mutta nyt kun nuo saadaan paritettua, niin määrä varmaan ainakin puolittuu...