Ramppasin tänään kaupungilla siinä samalla kun kerran ne nuoremman tytön pissaputket kävin toimittamassa labraan.

Ostin muutaman hyllynkannattimet ja yhden kahden koukun naulakon sekä dvd-soittimen. Pidetään nyt sitten käden kyynerpäitä myöten ristissä tai jotain, että tuolla aparaatilla suostuisi näkymään Sadun polttamat elokuvat. (edit myöhemmin... ei muuten toista...)

546115.jpg546117.jpg

Toisesta kaupasta kävin ostamassa hiukan ruokaa ja mukaan tarttui kympillä kolme lasten dvd-elokuvaa. Nämä tosin otetaan käyttöön vasta joskus... Ei kaikkea mukavaa kerralla.

Sitten menin kiusaamaan kummitytön isää työmaalleen, tosin hänellä oli toisia asiakkaita palveltavana, joten se jäi sitten siihen, mutta tuossakin liikkeessä "oli pakko" asioida kun tarvitsin uuden silitysraudan rikkoontuneen tilalle.

546119.jpg546120.jpg
Tän väri ei ole mun mieleen, mutta olkoon... Oli kohtuuhintainen ja vakuuttava. Johdolla mittaa 3 metriä.

Sitten mun autossa on jotain hämminkiä. Se vilkuttaa lämpötilavaloa, siis jäähdytinnesteen. Mittari ei näytä mitään. Paisuntasäiliöt on täynnä nestettä, eli ei ole nesteet vähissä. Ei tietoa että mikä sitä riivaa. Miehelle soitin ja menin sitten vaihtamaan autot päikseen. Eihän tuollaisella arvannut lähteä kaupungille lähteä pyörimään. Tiedä vaikka olisi kilahtanut johonkin risteykseen. Tosin mies vähän veikkasi että varsinaisesti mitään vikaa ei ehkä ole kuin mittarin johdoissa (ei olisi ensimmäinen kerta) mutta oli silti sitä mieltä ettei mun kannata tuolla ajella. Hän sitten ottaa riskin jos se hajoaa...

Riehuin täällä kotosalla sen verran että tuuppasin meidän sängyn nurkkaan, ja sitä ennen käänsin sitä 90° jotta poju voi nukkua minun ja seinän välissä, ei tarvitse aamulla pelätä että nukkuu liian raskaasti ettei herää jos pikkuinen päättää lähteä kierimään alas sängystä, tai ettei tarvitse pelätä että isotsiskot tulee ja liiskaa vauvan kun joutuvat nyt sitten kiipeämään mun yli jos näin on käydäkseen.