Joo, siis olen nyt palannut väliaikaisesti takaisin töihin. Olin viime sunnuntaina töissä, nyt torstaina olin töissä ja menen taas lauantaina ja sunnuntaina. Koska äippälomani tuuraaja on sairaslomalla ja pitkäaikainen työntekijä on pitkällä sairaslomalla, niin mut pyydettiin hätiin.

On töissä kiva olla, mutta kyllä siellä tulee pikkumiestä ikävä jos vähänkin aikaa on aikaa. Tänään torstaina oli sen verran hurjaa menoa, että ei ehtinyt ollenkaan ikävöimään, paitsi sen vajaan viisiminuttisen jonka istuin persiilleni ja kaivoin rintapumpun esiin ja pumppasin pojalle lauantaita varten maitoa sekä helpotin muutenkin oloani. Ja koska töistä tultuani poika ei jaksanut syödä kuin toisesta rinnasta, niin sain sitten pumpattua vielä tässä kotonakin toisen 100 milliä evästä poikaselle.

Kelallekin pitää ilmoittaa näistä kahdesta päivästä. Sunnuntaitöitä ei kelalla katsota karsaasti, joten niitä saa tehdä ilman että äippäraha tippuisi minimille, sillä sunnuntailtahan sitä ei lasketa, mutta ma-la työt tiputtaa kyseiset päivät minimille. Työpäiväni ovat kuitenkin lyhyitä, koska poika on niin pieni enkä ole ollenkaan varma kuinka itse pärjään ilman pikkuista. Mies on täällä kotona pärjännyt pojan (ja tyttöjen) kanssa hienosti. Oli sitä mieltä että nämä tähän mennessä tekemäni työt on olleet kivaa laatuaikaa pojan kanssa. kun hän ei ehtinyt isyyslomaakaan pitämään koska töissä oli syntymän aikoihin todella kiire ja vielä ennen maanantaina alkanutta kesälomaansa joutui tekemään pitkiä päiviä. Mutta saivat kuin saivatkin tehtyä kaikki tilatut koneet valmiiksi.

Terassikin on edennyt tänään. Itse en pahemmin ennättänyt osallistumaan siihen hommaan, mutta ehkäpä perjantaina :)