Eli, aloitetaan alusta... Toissasunnuntaina mies soitteli mulle hädissään että pihapiirissämme liikkuu valtava koirapeto. Oli kuvannut sen lastenhuoneen ikkunasta.

Tänään esikoinen sitten laukkasi hirmuista kyytiä sisälle kertomaan että se sama koira oli täällä taas. Eli minä sitten loikin pihalle. Toden totta. Siellähän juoksenteli melkoisen kookas pitkäkarvainen sakemanni. Vihelsin sen luokseni ja tällä välin nuorempi tyttö ja mies pääsivät sisälle. Tutkin pantaa vain todetakseni että siinä ei ole omistajien tietoja.

742560.jpg

Läksin kävelemään koiruuden kanssa  (siis mä kävelin ja koira säntäili sinne tänne) mäkeä ylös ja samassa kuului viereisestä männystä hirmuista rapinaa. Ja kah, siellä oli meidän Kissa ja joku näissä nurkissa pyörinyt toinen kissa siinä ihan samassa puussa, Kissa ylempänä tätä vierasta Felistä.

742563.jpg742564.jpg

Mökkinaapuri sattui juuri samaan aikaan juttelemaan koiran omistajan kanssa puhelimessa ja sain tietooni tämän komean otuksen nimenkin; Osku. No luonteensa on kyllä ihan yhtä kohko kuin sarjakuvakaimansa (Karvisen kaveri). Ihan kiltti tuo on muuten, mutta ei vain tuppaa kotosalla pysymään.

Jälkikasvu viihtyi kyllä loppuillan ihan sisätiloissa...

742566.jpg
Ja näin pikkumies kannattelee päätään (ikää 2kk 1 vko 3 pvä)
742561.jpg

Reilu viikko sitten poika otti ja kääntyi selältään mahalleen, oikein monta kertaa. Tänään oli pikkuinen kääntynyt ilmeisen vahingossa vatsaltaan selälleen ja pelästynyt ihan hirvittävästi. Ei arvaa enää jättää sohvalle köllimään yksinään.



Minä sain tänään tietokoneeseeni kaksi muistikampaa, mutta valitettavasti olivat väärää tyyppiä, joten eipä sitten vielä käyttömuisti kasvanut. Hiisi! Thomannilla oli vailinaista infoa tuotesivullaan. Sanoivat kampojen sopivan G5 Maceihin. Vaan eipä sovi iMaciin. No olipa paketissa jotain oikeellistakin. Kaarinalle muutama kielipaketti ja mikä tärkeintä niin miehelle korvamonitorit.

Vietin iltaani istuen ompelumasiinoiden äärellä ja sainkin tehdyksi tällaisen tsi-pul täyttövaipan

742558.jpg742559.jpg

Tämä on versio 1.0 huomenna taidan koittaa vähän toisella tapaa. Sisäkankaana bambutrikoota.

Tuo Young Spirit -merkki oli tipahtanut jomman kumman tytön jostakin vaatekappaleesta ja ajattelin käyttää sen tähän antamaan vähän "pro-leimaa". Kahdessa seuraavassa on tassunkuvamerkkejä, jotka ostin samalla kuin tuon palan tuota pul-kangastakin.