Lauantaina oltiin siis häissä. Tytöt lähtivät sinne tämän näköisinä.

727047.jpg

Kirkko meni ihan kivasti paitsi esikoinen kyseli siellä koko ajan että koska syödään... Ihmetteli että mikä tämän homman nimi oikein on kun missään ei näy ruokapöytiä... *nolo*

Pappi oli sama, joka aikanaan vihki meidätkin ja kasti tyttäret.

727048.jpg

Ohjelmannumeroita  oli jokusia ja yhtenä tietty tämä 12 kuukautta... "Jouduinpa" siihen mukaan ja omalle hollille osui tehtävä ensi kesäkuulle, ja silloin pitää viedä hääpari perheineen retkelle. Mukaan lienee syytä ottaa sitten myös oma perhe, ja sitten retkellä onkin kuusi lasta... Huh!

Juhlapaikan omistajien koirakin käväisi pihamaalla illansuussa, ja nuorempi tyttö ystävystyi tämän kanssa ihan täysillä.

727049.jpg

Ja kun iltamyöhään saavuttiin kotiin oli poikammekin varsin uupunut... Kiersihän hän useamman naisen sylissä illalla... (toivottavasti ei samat tavat jatku 15 vuoden kuluttua...)

727050.jpg

No jos lauantaina tytöt tekivät tuttavuutta kivan koiran kanssa, niin sunnuntaina sain hätääntyneeltä mieheltä soiton juuri kun työvuoroni oli loppumassa (mut siis pyydettiin tuuraamaan äippälomansijaiseni sairaslomaa!), että pihallamme kiertelee koira joka mm. oli kaatanut nuoremman tytön pusikkoon ja tiputtanut vanhemman tytön rappusilta. Mies kävi pelastamassa tytöt ja sitten nappasi koirasta kuvan ikkunan läpi. Vaikuttaisi pitkäkarvaiselta saksanpaimenkoiralta, eikö?

727045.jpg

No sitten seurasi maanantai ja kävimme viemässä kauppaan juhannuksesta asti kertyneet pullot. Tytöt menivät siksi ajaksi miehen vanhemmille, koska autoon ei olisi mahtuneet kaikki. Henkilöautolla olisi ollut ihan turha edes yrittää siirtää sitä pullomäärää kerralla... 38,10€ netottiin siitä läjästä juomien päälysteitä! Iso osa kivennäisvesipulloja, sillä sitä on näillä helleilmoilla kulunut.

Mulla oli treffit kahden muun paikkakuntalaisen naisen kanssa kahvilassa. Alustavaa "kokousta" jos vaikka laittaisimme pystyyn kotikonnullemme imetystukiryhmän. Sellainen täältä on puuttunut. Ja hupaisaa oli myös se, että tosiaan törmättiin toisiimme ekan kerran nyt vasta livenä tahi edes virtuaalisesti imetystukilistan postituslistalla. Hauskinta oli kaikkien kantoliinailu ja kestovaippailu... Ihanaa että on lähellä muitakin "pehmoäitejä"

Tänään sitten aloittelimme tuota terassiurakkaa. Mies kun kävi hakemassa vanhemmiltaan mm. vesivaneria ja työvälineitä, niin sillävälin minä siivosin tulevaa työmaata.

Ennen:727051.jpg
Jälkeen: 727054.jpg

Toinen nurkka
Ennen:727052.jpg
Jälkeen: 727055.jpg

Kokonaiskuvaa ennen siivoamista:
727053.jpg

Ja kun mies saapui tarvikkeiden kanssa, niin alkoi saha soimaan ja vasara paukuttamaan. Joten illalla hämärän jo saapuessa oli tilanne tämä:

727056.jpg727057.jpg

Kyllä näiden rehkimisten jälkeen jo kelpasi katsella luonnon tarjoamaa upeaa näkyä...

727058.jpg