Irkku81 eli siskoseni haastoi seiskameemiin. Pitää miettiä mitä omituisuuksia itsestäni osaan kertoa, kun eihän ne jutut itsestä tunnu omituisille...
Eli siis tehtävänäni on kertoa seitsemän faktaa/omaa tapaa ja haastaa seuraavat seitsemän bloginpitäjää.

1. En tykkää vaatteista. Siis ihan oikeasti ja aidosti näin kesäaikaan tykkään ennemmin olla vailla rihman kiertämää, mutta koska melkein aina ollaan jossain päin menossa, niin pakkohan niitä on pitää. Nudistiksi musta ei julkisesti ole.

2. Innostun helposti monista asioista, toiset jäävät vain hetken heilauksiksi, mutta enempi osa kuitenkin jää pysyväksi osaksi elämää, kuten kestovaippailu.

3. Olen toivottoman vanhanaikainen. Tykkään vanhoista mekaanisista autoista ja moottoripyöristä. En halua mitään itsestään ajavaa autoa ja moottoripyöräkin on moottoripyörä vain jos sen saa käyntiin ainoastaan käynnistinpolkimesta sotkemalla (taikka mäkistartilla...)

4. Tykkään syödä näkkileipää hillolla varustettuna. Tosin mun käyttämä "Semperin luontaisesti gluteeniton näkkileipä" on vähän eri kategoriassa kuin normaaliksi väitetty ruisnäkkäri.

5. Kuulen outoja juttuja... Siis lähinnä ostoksilla ollessa jotkin langat tms. suorastaan huutavat että "Osta mut!!!" Viimeisin tällainen ostos oli pojalle ostettu Isäntä -potkupuku.

6. Tykkään kahvista, kylmästäkin. Juon kahvini erittäin isolla maitomäärällä, ei nyt ihan niin kuin siskoni, mutta likes. Noin 1/3 on maitoa. Kylmän kahvin sekaan laitan maitoa ehkä noin 1/4 mutta silloin se vaatii reilusti kaakaojauhetta sekaan. "Home-made-Frezza"

7. Ja kuten siskokin listasi omassa omituisuuksien listassa, niin minullakin on krooninen vauvakuume... Nuorimmainen on vielä noin pieni, vajaa kaksikuinen ja minä haaveilen uudesta raskaudesta ja vauvasta...

En tiedä tarkalleen keillä tämä meemi on jo kiertänyt, joten en haasta ketään, mutta vapaasti saa napata mukaansa. Jos otat tämän haasteen vastaan, niin ilmoitathan siitä kommentteihin.