Mies on kohta ollut 10 vuotta samassa paikassa töissä. Aina ennen heille on maksettu lomaltapaluuraha siihen tiliin, joka muuten loman jälkeen olisi tyhjä, paitsi nyt... Eli mies "sai tyhjän tilin" tämän viikon tiistaina. Oma pieni tilini viikonlopputöistä meni ruokaan ja laskuihin heti kun se tulikin ja ensiviikolla tulee vanhempainraha keskiviikkona. Eli tässä ollaan nyt lähes ilman rahaa sinne asti. Onneksi siskoni sai maksettua mulle Juhannusruokailut heidän perheeltään, niin voidaan käydä jotain syömistä viikonlopuksi hankkimassa.

Tässä taloudellisessa tilanteessa sitä on äärettömän tyytyväinen siitä että imetys onnistuu ja pojalla on melkoinen arsenaali kestovaippoja. Sekä erityinen plussa on se, että yhdessä vaiheessa kun k-kaupassamme oli kahvi tarjouksessa alle 2 euroa per paketti, niin sitä tuli hamstrattua kaappi täyteen.

Nyt pitäisi kuvata vauvanvaatteet, jotka aion laittaa huutonettiin myyntiin. Ne ovat ensinnäkin tyttövärisiä ja "kirjekuori"-kaula-aukolla varustettuja, joista itse en tykkää ollenkaan.

Mutta ensin kaffepannun pohja tyhjäksi ja sitten pojalle vaipanvaihtoon.