Aamulla saateltiin pikkumiehen kanssa tytöt taksille klo 7.05 ja sitten tultiin kotiin, jossa odoteltiin kunnes mies tuli noin 11 aikoihin kotiin ja sitten pakattiin välttämättömimmät tarvikkeet mukaan ja lähdettiin hakemaan tyttöjä koulusta ja eskarista hieman etuaikaan koska miehellä oli jälleen Turussa korvatarkastus (ja taas kahden viikon kuluttua). Tytöt jäivät vanhempieni luo siksi aikaa kun me teimme Turkureissun. Vanhemmillani oli kylässä myös serkkuni Saksasta miehensä ja toisen tyttärensä ja tämän tyttären ystävän kanssa. Myös siskoni tuli Ainon kanssa paikanpäälle, eli oli hulinata jonkin aikaa.

Miehellä oli aika korvalääkärille 14.20 ja tuli takaisin vasta 15.30 jonka jälkeen lähdettiin Raisioon etsimään kaverimme Minnan nykyistä osoitetta. Saatiinkin sieltä pojalle sitten mukaan sitteri, vastaava kuin olin joskus aikanaan lainannut Minnalle joka taas oli edelleenlainannut sen veljensä lapsille. Olipa se alkuperäinen sitten vaurioitunut lainassa senverran pahoin, että oli sitten ostettu "uusi".

Takaisin vanhempieni luo ja siellä sitten syötiin ja muutenkin vaihdeltiin kuulumisia. Takaisin kotona oltiin vähän jälkeen yhdeksän illalla. Tytöt menivät oitis nukkumaan, poju aterioi ja nukahti. Kissakin sai tuliaisina märkämuonaa ja Kissakin aterioi ja nukahti pojan viereen vartioimaan ettei se taas häivy jonnekin koko päiväksi... <3 Suloinen, en olisi uskonut vielä neljä kuukautta sitten että Kissasta löytyy tuollainenkin puoli.

826992.jpg

SNY:lleni tiedoksi, että sisustuksessa vihreä ja ruskea näyttelevät päärooleja. Sohva on terrakotanpunaisenruskea. Tällä hetkellä olkkarissa on ruskeat verhot, keittiössä ja makkarissa on vihreät ja lastenhuoneessa toistaiseksi valkoinen pitsiverho. Mattoja ei ole lattioilla.

Niin juu, kotipihalla jo odotti yllätys... Terassi oli saanut "aidan" ympärilleen sillävälin kun oltiin reissussa.

826993.jpg