On pitänyt jo monta päivää kirjoittaa tänne blogiin jonkinlaista rapsan tynkää lauantaisista festareista, mutta eip ol ehtinnä... Aika valuu sormien välistä jonnekin.

934000.jpg

Poika matkustaa autossa tyytyväisenä kun ei vielä tiedä minne matka johtaa.

934002.jpg

Auton takapenkille pistettiin pystyyn pieni lastenhoitohuoneen tapainen, jossa ruokein pojan ja vaihdoin vaippaa ja vaatteita. Jalassa nuo aiemmin esittelemäni rokkibyysat :)

934003.jpg

Sitten alkoi se musiikin "räime". Yksi parkukin saatiin aikaan kun en tuotemyynti/kahvila -aitan seinän läpi nähnyt että soundcheck oli alkamassa. Mutta ilmeisen hyvin nuo pikkupeltorit pitivät melun poissa poikasen korvista kun sain jopa läheltä lavaa kuvattua miehen keikan (videolle) ilman että pojan unta häiritsi. (poika siis enimmäkseen vietti aikaansa kantoliinassa).

934005.jpg

Kahvioaitan kulmalle oli ripustettu myrskylyhty. Itse asiassa elävää tulta oli kaikkialla. Upeaa iltahämärissä! Tosin kekri- eli köyritulet olikin jo tapahtuman nimessä; musiikkia Köyritulilla.

934006.jpg

Kunnon kokko kruunasi illan.

Miehen keikka meni ihan kivasti, ellei lasketa miksauspöydän epäloogisuutta joka vaikutti miksaajan työhön aika lailla. Jo toisen kappaleen puolivälistä alkoi kaikki kuulostaa siltä miltä pitikin.