Tässä vartoilen sitä hetkeä jolloin televisomme alkaa näyttämään lumisadetta. Sitä odotellessa kaivoin vanhoja valokuva-albumeja ja skannasin muutaman kuvan. Pientä säätöä ne kaipailisivat, mutta ehtiihän tuota touhuta myöhemminkin.

Siskoni kysäisi edellisen kissakuvahaasteen kommenteissa, että onko mulla vielä se kuva, jossa Jojo nukahti kesken leikin... No toki se tallessa on! Tässä! Jojolla ikää noin 3 kk kun uni iski tosiaankin kesken leikin... Taisi nuokkua tuossa asennossa peräti viisi minuuttia ennen kuin tuuskahti nenälleen ja hoippui sitten sohvalle jatkamaan uniaan.

867347.jpg


Sitten kuva mun ihka ensimmäisestä "ikiomasta" kissastani. Sain sen synttärilahjaksi kummeiltani kun täytin 6, jollen väärin muista. Oli hirmuisen kokoinen kollinroikale, vaikka tyttöpennun sainkin... Kissa nimettiin alkujaan Misuksi, mutta koska se on tyttökissan nimi niin tuo sai sitten etuliitteen Merirosvo (tuon silmälapun vuoksi). Jossain on tallella sellainenkin kuva MM:sta jossa siskoni "kävelee puita pitkin" tuon tuolin selkänojaa vasten, ja kolli oli taatusti suurempi!!! Toisten kollien kanssa ei naamataulusta päätellen oikein tullut toimeen...

867348.jpg