Nytpä kävi sitten niin, että pääsin päivällä käymään kaupassa ihan vain itseni kanssa. Tarkoituksena hakea astianpesukoneeseen pesuainetta, mutta mukaan tarttui vaikka ja mitä muutakin...

* 2 lasten t-paitaa alekorista (-30%)
* 6 kpl "mustikka" -leipälautasia jollaisia meillä jo olikin 12 miinus 1 kpl
* Pojalle 3 paria sukkia
* Pojalle viilennettävä purulelu (ai niin, pitääkin muistaa viedä se jääkaappiin yöksi)
* 3 kpl 35 litran säilytyslaatikoita kansineen (kympillä kolme -tarjous)
* itselle syystakki 15€ miinus 50%
* suklaata ja muuta namia itselle, salaiselle neuleystävälleni ja miehelle
* sipsejä
* ja se kaikista noloin... 4 kerää (eli 600 grammaa) 7-veljestä -lankaa (1 musta, 1 puhtaan valkoinen ja 2 luonnonvalkoista)

Onneksi sentään muistin ostaa sen mitä varten kauppaan läksin... :)

Teija tuolla kommenteissa kyseli että mitkä vanhat kotisivut... No ne edelliset, jossa oli kehykset ja siinä vasemmalla se piiiitkä scrollattava nevigointiloota. Mutta asia on nyt päiväjärjestyksessä. Enää niitä ei mistään löydy! Sen suhteen on siis asia täysin hoidossa.

Eilen illalla mentiin miehen bändin miksaajan ja hänen vaimokkeensa uutta perheenjäsentä katsomaan. Olivat perjantaina noutaneet kotiin uuden koiranpennun, Englannin bulldogin, jonka kutsumanimi on Lennu. On se melkoisen isolla nahkalla varustettu pikkuinen  (mutta painava) kerä. Suloinen. Itse asiassa heillä oli noita entuudestaan jo kaksi; tytöt Lotte ja Livia. Rotuhan on se sellainen joka on niin ruma, että on jo oikeastaan söpö. No joo, mutta asiaan... Meidän piti vain käydä (saunomassa) katsomassa uusi asunto, mutta sitten siinä kävi kuitenkin niin kuin alkujaan pelkäsinkin; eli isäntä humaltui liikaa, emmekä siis päässeet lähtemään yöksi kotiin. No tuolla oli onneksi ihan kivasti tilaa vieraidenkin majoittua, joten ei sen puoleen ollut ongelmaa, mutta kun vierasvuode oli sijoitettu niin että molemmin puolin oli tyhjää, niin en voinut nukuttaa poikaa reunalla vaan piti sitten pitää pieni siinä keskellä. Mies oli tuhannesti päissään ja kolmesti oli pyrkimässä pienen päälle ja minä sitten tuuppimaan toista kauemmas. Eli eipä tullut itseni juurikaan nukuttua.

Ja tänään olen koittanut pitää taas vatehuoltoa ajantasalla kun toinen nukkuu krapulaansa pois... Ei tunnu kivalta. Mutta jotain positiivistakin; tytöiltämme karisi ne loputkin koirakammot, kun Lotte ja Livia sulattivat heidät superihanalla käytöksellään, eikä Lennin leikittäminenkään siinä varmaan haitaksi ollut. Lisäksi isäntä puhui tuossa päivällä (kun oli tosiaan hereillä sen aikaa kun mä kävin kaupassa eli tunti ja toisen tunnin hiukan ennen ruokailua ja hiukan sen jälkeen) että sen tuo eilinen teki, että nyt tuskin viinakset maistuu vähään aikaan...

Nyt kuivausrumpu sai urakkansa suoritettua, taidan tyhjentää sen ja mennä itsekin nukkumaan.