Se tuntuu valuvan sormien lomitse kuin hiekka. Paljon olis tehtävää mutta tuntuu ettei mitään saa aikaan. Tosin osana aikasyöppöydessä on tuo liki viisi ja puolikuukautinen poika. No, sainpa tällä viikolla sentään laitettua Syksyn Sävyt -paketin postiin ja SNY:n pakettikin tuli laitettua matkaan. Neulerintamalla ei ole juuri tapahtunut, siis juuri, jotain kuitenkin.

997178.jpg

Epätarkassa kuvassa on nuoremman kummitytön kypärämyssyn tekele lähes alkutekijöissään.

Keskiviikkona käytiin Turussa. Mm edellämainitun tyttösen kolmivuotissynttäreiden rääppijäisissä. Maanantaina oli oikea päivä, mutta koska olo oli kehno, niin en jaksanut lähteä. Keskiviikkona olo oli jo paljon parempi, onneksi. Tuolloin nimittäin mies kävi korvalääkärillä ja tarvitsi minut kuskiksi koska ei vieläkään tykkää ajaa Turussa, jossa itse ajan lähes kuin paikallinen syystä että kaksi ajokorttia on tullut tuon kaupungin kaduilla ajettua. (Täsmennykseksi; KT-kortti 16-vuotiaana ja AB-kortti 18-vuotiaana)

Turussa kun oltiin, niin käytiinpä sitten parilla kirpputorilla myös. Tytöille löytyi kummallekin kiva paita ja esikoiselle toppapuku. Poikanen sai pehmokirjan ja helistimen. Kodinlaittoon/sisustukseen löytyi kaksi hyllyä. Naulakkoa etsittiin, mutta ei löydetty. Toisaalta ihan hyväkin, sillä vanhempieni nurkissa (makasiinissa) majaili taannoin roskalavalta dyykkaamani naulakko. Onhan se vielä pahassa kunnossa, mutta ihan kehityskelpoinen aihio. Mies saa siihen uuden tangon ja minä laitan vähän väriä pintaan pienen hinkkaamisen jälkeen. Lisäksi jostain pitää ostaa/löytää 5 koukkua.

997197.jpg

Tämä viikonloppu menee ihan muissa merkeissä kun olen neljän lapsen "yksinhuoltaja" miehen ollessa studiossa bändin kera ja vanhempi kummityttö on meillä. No eiköhän tästäkin selvitä... Tosin mies kyllä lupasi, että tänään laitetaan tyttöjen huoneen ovi paikoilleen, saas nähdä meneekö niin.

Niin ja tuossa toissapäivänä oli postiin saapunut paketti. 18 ja rapiat kiloa!!! kokoakin yli 100 litraa!! Sisältönä kankaita, nappeja, vetoketjuja... Kaikkea kivaa ja mielenkiintoista. Kun ehtisi laatikon kokonaan penkomaan ja lajittelemaan (mikä menee joululhjapajalle, mikä tyttöjen käyttöön, mikä lasten vaatteisiin... Napit jo ehdin lajittelemaan suunnilleen väreittäin, joukossa jokusia tosi ihania yksilöitä. Lisäilen kuvia jahka ehdin.

Edittiä hiukkasen vaille puolen yön:

Nyt ottaa taas kupoliin enemmän kuin laki sallii ja lääkäri määrää! Mies sitten ei tullutkaan kotiin ja laittamaan sitä tyttöjen huoneen ovea! Ei, kummityttö soitti isälleen ja kertoi sitten että "kummisetä on aika hirveesti kännissä!". Toki mä sen jo tiesin aiemmin, mutta on mennyt ilta ketutuksen kourissa!