Postilaatikossa majaili tänään kaksi kivaa pakettia; Salaiselta Neuleystävältäni ja Toveri Syyskuun viimeinen lähetys.

947672.jpg

SNY:n paketti sisälsi ihanaa mustaa Ainoa, "puuhkan" joka on tehty ilmeisesti Teddystä ja Tango-Fanista Ainojen taustalla näkyvän vaaleanpunaisenpinkihtävän loop-apurin kanssa. Lisäksi peili ja hiustenoionta tarvikkeita. (onkohan mun koneessa sittenkin piilotettuna jokin web-kamera, että SNY on nähnyt että olen aina tukka takussa täällä...)

Kiitos. Tuota pitääkin alkaa harjoittelemaan, tuota huivitsydeemiä. Lienee vähän samantapaista kuin haarukkapitsin virkkaus.

947675.jpg

Ja tämä Syyskuun Toverilähetys sisälti silkkipapereita, transparenttipaperia ja halloween-koristekuvioita. Kiitos! Itseasiassa tuosta transparenttipaperista piti heti kohta pian-pian-pian vääntää esikoisen keijulle siivet, joten se paketti oli aukaistu jo ennen kuin ehdin kuvaa ottamaan.

Ja sitten oli Tapion kaupasta paketti; kaksi kerää Step-sukkalankaa ja härveli jolla saa tehtyä "i-cordia" ja haarukkapitsihärveli... Näistä kuvaa ehkä myöhemmin, kameran akut on latauksessa ja puhelin on nyt syytä pitää ihan puhelinkäytössä kun odottelen puhelua, ei kannata laittaa offline-tilaan kuvien siirtoa varten. (no ok, siirtyisihän ne bluetoothin kautta, mutta kun haluan suoraan iPhoto -ohjelmaan ne kuvat)