Mä en kertakaikkiaan ymmärrä mikä tässä talossa tai sen asukkaissa on vikana kun aina lattiat "on täynnä kaikenlaista joutavaa, jok' ei kuuluis sinne ollenkaan". No ollaan saatu taas loistava alku siivoamiselle. Mä raivasin keittiöstä Kissan ruokailunurkkauksen ja sen lähistön, pitäis vaan mennä jatkamaan...

Mies roudasi eteisestä täysin (juhannuksinakin) palvelleen jääkaapin odottamaan loppusijoituspaikkaa, ja siihen nurkkaan pyrimme järjestämään kunnollisen naulakkotilan käyttövaatteille. Mua on pitkään ärsyttänyt kun tuossa eteisessä oleva naulakko on ihan väärällä puolen ovea eikä siinä ole laisinkaan vaatetankoa! Ollaan sitten käyttövaatteita pidetty keittiössä naulakoissa (muutaman koukun juttuja pitkin poikin) ja kun lapset eivät niihi ole saaneet takkejaan ja muita vaatteitaan, niin ne on sitten olleet lattialla ja niihin kompastelee jne... NYT SE TOUHU LOPPUU! Huomenna menen ostamaan läjän naulakkokoukkuja ja ne ruuvataan seinään lasten käyttökorkeudelle ja sitten katson vaikka jostakin kirpparilta sellaisen hattuhyllyn jossa on myös se vaatetanko!

Poika on onneksi jo paljon parempi. Räkä valuu nyt jo ulos päästä eikä syöminen ole enää ikävää puuhaa. Kaksi päivää vielä antibioottia. Viikon verran varmaan vielä ainakin syötän tuota maitohappobakteeria.

Ostin sitten kaappiin jo valmiiksi muutaman purkin mustikkasosetta, omenasosetta ja mangososetta. Lisäksi ostin riisijauhoa, että saadaan sitten noin kuukauden kuluttua aloitella sitä soserumbaa, vai oikso se tässä tapauksessa salsaa tahi sambaa???