Olen tässä kärsinyt jonkinasteista blogipläähstä. Monenlaista on tullut tehtyä, mutta mitään ei ole saanut naputettua tänne koneelle.

Noin vuorokausi sitten Kissa otti taas sisältä metsähiiren kiinni. Leikki sen kanssa aikansa heitellen sinne tänne. Hiiri kävi mm. pojan sitterissä jonne olin pojan pehmot yöksi laittanut (ollaan hampaita tekevän ja sitä myötä kiukuttelevan pojun kanssa nukuttu sohvalla että mies ja tytöt saa nukuttua rauhassa) pois sohvalta. Ja leikin päätteeksi Kissa suolisti hiiren lattialla olleen (pojan oloalusta) peiton päälle. YÖÖÖK! Heti ensimmäinen työ aamulla ennen kuin edes vessaan menin oli sitterin päälisen, pehmojen ja tuon peiton tunkeminen pesukoneeseen. Peitto piti pestä kahdesti ennen kuin kaikki veri oli liuennut pois. YÖÖÖK!

Olen neulonut lapasia. Tässä kohtaa muistutus itselle... Jos luulet muistavasi neulekaavion ulkoa, niin "hold your horses" ja tarkista ENNEN jokaista neulottua kerrosta, sillä kaapelit on erittäin pirullisia purkaa! Nyt ollaan sentään jo peukaloissa, eli homma helpottui kummasti :)

Tänään oli imetystukiryhmän toinen kokoontuminen ja mulla oli "asian esittäminen" eli oikeasta imuotteesta kertominen tehtävänä. Ilmeisesti sain homman hoidettua ihan kivasti.

Mutta nyt tuo kellonkuvatus on raksuttanut niin pitkälle, että taidan painua minäkin pötkölleni jos vaikka muutaman tunnin ehtisi nukkumaan ennen kuin pitää tyttöjä alkaa koulutielle saattelemaan.