Meinasin ihan unohtaa tyttöjen pikkujoulut. Ja etenkin ne pikkujoulupaketit... Euron parin hintaiset pikkulahjukset koulu- ja eskarikavereille... Eikun kauheella paniikilla ensin metsästelemään tonttulakkeja. Viimevuonna sellaisia ostin kaksi, mutta toinen niistä hajosi lähes kättelyssä joten toinen oli jossain... Onneksi se löytyi. Mutta siinä oli vasta 1/4 ongelmasta ratkaistu. Toisen tonttulakin sitten tein vanhan (keskeltä rikkihapertuneen) lakanan ehjästä kulmasta.

1095709.jpg

Ja jotta tuo olisi vähän kivemman näköinen, niin tein haarukkapitsiä reunaan ja suuren tupsun päähän. Koitan muistaa ottaa tuosta tonttumössykästä kuvan esikoisen päässä aamulla.

Ja sitten ne pikkujoulupaketit... Hiusten repimistä ja kynsien pureskelua. Pään raapimista ja laatikoiden kaivelemista. Haa! Toisen pakettiin Kelloggsilta kylkiäisenä saadut tussit iskemättömässä paketissaan ja toiseen viisi tarra-arkkia. Eiköhän ne kelpaa. Onneksi tuli viime jouluna säästettyä pari vähän paremmaksi jäänyttä lahjapaperia joten kääreetkin löytyi ihan tuosta vaan. Paketit on nyt sellaiset että kelpaa ihan kummalle vaan; tytölle tahi pojalle.

-10% -projektiinkin sain tuon tonttulakin myötä kulutettua 35 grammaa lankaa!