ja vähän Raisiotakin siinä sivussa.

Miehellä oli VIIMEINEN (Jipiii!!) käynti korvapolilla nyt vähään aikaan, korva on parantunut! Johan se useamman kuukauden olikin tulehduskierteessä.

Koska poika on hiukan päälle puolivuotias, niin sai hän sitten Liberolta lahjuspaketin Lindeksistä. Pakettiin oli kätketty mm. pieni jalkapallo, kankainen kirja, up&go -vaippoja, sukat ja Libressejä! Mitä ihmettä noilla jälkimmäisillä tekee pieni ihminen... No tulipa nyt kuitenkin...

Kun kassa tarjosi mahdollisuutta liittyä Lindexin Clubiin, josta saisi liittymislahjana -20% alekupongin, niin yllytyshulluna sellaisen siten täyttelin. Sitten kierreltiin hetki miehen kanssa että minkäslaisia pienen pojan vaatteita siellä sitten on ja ostettiin pojalle sammarit ja kauluspaita. 1/2-vuotiskuvausta varten lähinnä, ja ehkäpä jouluakin ajatellen.

Pitäis tehdä nuoremmalle tytölle lapasia...  Ja sitä keskosneuletakkia pitäisi myös vielä jatkaa... Mutkun nyt on jotenkin ihan nuutunut tuosta ajelemisesta ja varsinkin pää ihan pyörällä siitä kun käytiin Pyllys.. eikun Myllyssä. Luulen että taisi olla viimeinen kerta kun moiseen paikkaan itseni tungen. Liikaa kaikkea! Eli tietää nyt jo etukäteen että Ideaparkiin mua ei saa.