Tytöt ovat vanhemmillani. Äiti ja isä tulivat viiden aikoihin hakemaan tytöt ja lupasivat palauttaa sitten joskus ensivuonna... Syynä on se että miehen bändi lähtee huomenna illalla keikalle ja minä seuraan perästä myymään paitoja ja muita fanitarvikkeita. Poika tulee Peltoreissaan myös mukaan :)

Tyttöjen BB:n sängyt on nyt _vähän_ paremman näköiset, mutta hyvät ei vieläkään. Päätypuu imee maalia enemmän kuin olisin uskonut. Jo kolme kerrosta Miranolia ja vieläkin huokoset paistaa! Ihmeellistä puuta! Nyt olisi ollut hyvät saumat siivota tyttöjen huoneesta ne lelut, joilla on leikitty viimeksi joskus tai vuonna miekka ja kilpi, mutta kävipä sitten niin että "kuukahdin" pojan kanssa iltanokosille...

Tänään olisi ollut myös vanhemman kummitytön isän muuttotalkoot, muttemme jaksaneet lähteä sinne. Miehellä kun oli kosteahko saunailta keskimmäisen toisen kummisedän kanssa... Ja minä nukuin yön aika pätkissä kun tuo poikanen vain torkahteli.

Mut jos sitä menis vaikka laittamaan poikasen pomputikiikuttimeen ja menisi itse sohvalle siihen viereen vähäksi aikaa neulomaan jomman kumman tytön BB:n villavaippahousuja. Otsikon hassu olo on juuri johtuvaista siitä ettei tytöt ole kotona kinuamassa sitä taikka tätä eikä tappelemassa keskenään. Rauhallista! Outoa!