Miksi aina kun olisi muutakin tekemistä, niin joku lapsista sairastuu? Tällä kertaa potilaana on keskimmäinen jolla on ylihuomenna synttärit ja isovanhempien ja kummien vierailua varten pitäisi jokin kakku vääntää kääntää ja hiukan vielä siivota.

Tässä nyt odottelen että kello kulkisi eteenpäin sen verran että saan soitettua terveyskeskukseen josko vaikka saisi akuuttiajan lääkärille. vielä olisi 20 minuuttia odotettavana.

Saattelin esikoisen tien päähän ja siellä kuusitaimikossa vilahti ihan selkeästi tonttulakki kun taskulampun valokeila sinne osui. On niillä tontuilla kiireitä näin joulun alla... Tyttö siitä sitten innoissaan lähti omalla lampullaan etsimään tuota tonttua, mutta eihän hän tietenkään sitä nähnyt kun ne pienet tonttuset on niin vikkeliä.

Kun tyttö oli saatettu taksiin, silitin pirtin verhot. Oli kiva ripustaa puhtaat verhot puhtaisiin ikkunoihin. Tosin ensikesälle tulee ikkunan vaihto tähän pirttiin, kun on päässyt sen verran tuo lahottajasieni tekemään pahojaan ikkunan pokiin ja karmeihin, että tuosta pohjoisen puolen ikkunasta on lasi valahtanut noin 3 mm + 5 mm alaspäin, eli on erittäin hyvin tuulettuva ikkuna!!! Joku pöhköpää kun on aikanaan vetänyt silikonia tiivistämään noita ikkunoita! Ulkopuolelle! Ja tuo ikkuna on muutenkin huonosti toteutettu; vesipelti viettää taloon päin eikä talosta poispäin!

Mutta josko nyt sitä puhelinnumeroa alkaisi vaikka kaivamaan tuosta puhelimesta...

Edit täti:
13.15 saatiin lääkäriaika. Ei omalle lääkärille, mutta saatiinpa aika kuitenkin. Huh! Appiukollekin soittelin että ovat varmasti kotona sitten päivemmällä että taksikuski saa viedä esikoisen mummulaan kun me ollaan siellä lääkärissä. Tosin appiukko lainaa autoaan kun tuosta mun autosta on a) leima mennyt pitkäksi ja b) yksi hehkutulppa pimahtanut; ei ihan aina ihan varmasti lähde käyntiin, joten olisi aika riskaabelia lähteä sillä. Tällaisina hetkinä sitä on tyytyväinen kun appivanhemmat asuvat lähellä!