... mikä pakettien päältä jäi. Tytöt saivat hirmuisesti paketteja! Suosikeiksi nousivat BabyBorn -nukke (ja äitille tuli ommeltavaa ja neulottavaa....) ja Bellvillen linna. Toki nuorempi tyttö tykkäsi myös omasta Winx-nukestaan. Vaatteitakin tuli paljon, ja osa on auttamattoman liian suuria! Mitähän lie joulupukki ajatellut kun paketeista paljastui kaksi 140 cm toppatakki-housut -yhdistelmää? Vanhempi tytöistä on 127 cm ja nuorempi aika tarkkaan 120 cm...

Mulle joulupukki toi vain suklaata ja Kivi -tuikkuastioita (ja miehen kanssa yhteiseksi Marimekon Kivi -käsipyyhkeet ja Arlan juustolajitelman). Mieheltä sain jo pari päivää ennen joulua Ihaan.

Poika sai hirmuisesti vaatteita! Perheen kaikki lapset saivat Myyrän dvd-paketin ja se paketissa ollut myyräpehmo on pojan leluna tällä hetkellä ykkönen. Pojalle tuli myös kivat astiat, mutta posliisina taitavat jäädä joksikin aikaa vielä käyttämättömiksi.

Mies sai sukkia ja kalsareita sekä viinipullon puisessa palikkatehtävässä. Jo aiemmin käyttöön tuli langaton korvamonitorointi, jonka minä olin luvannut miehelle lahjaksi (240 euroa!) jotta vielä tulevaisuudessakin kuulisi mun motkotuksia :) Lisäksi jouluruokien ostosreissulla kärryyn pukkasi kirja, jota mies tälläkin hetkellä lukee tuolla sohvankulmassa; Santtu Luodon ja Mikko Montosen keräämä Juice.

Kohta lähdetään miehen siskolle joulusyömisille.