Eilen tosiaan pyrytti lunta. Matkalla neurologille jouduin soittamaan sinne että tulen myöhästymään. Vaikka ihan taatusti lähdin hyvissä ajoin (35 minuuttia reilun 20 kilsan matkaan on mielestäni riittävästi) niin pyrytys joka aika-ajoin näytti jopa siltä että lumi sataa maasta ylöspäin... No perille päästiin ja kaikki ok, paitsi ehkä neurologin puheet... "Eikös sun kannattais pikkuhiljaa lopetella sitä imetystä kun tuo poikakin on jo noin iso. Jos tulee pahenemisvaihe niin sitten ei oikein voi sitä kortisonia antaa jos imetät." Just, just... On imetysturvallinenkin vaihtoehto, immunoglobuliini (tms) joten se siitä, annoin mennä toisesta korvata pihalle samointein.

Kävin pojan kanssa kaupassa ja paluumatkalla poikkesin noutamassa postista neljä suurta pahvilaatikkoa. Yhdessä oli kierrätyskeskuksesta matskua vaippoihin ja Petelle makuualustoja ja tassupyyhkeitä, myös pari pehmoöttöstä joita tuo "pöhkö piski" saa ihan vapaasti rettuuttaa. (eilen illalla muuten ei tarvittu yhtään "alas" tai "ei tule sänkyyn" -komentoa!!! JEEE!!!)

Kolmessa muussa laatikossa oli miehen tilausta saksanmaalta. Thomann sai taas kalkaania tililleen. Tilaukseen oli ympätty mm. kolme instrumentti (kitara/basso) telinettä joista yksi lahjoitettiin lastemme koululle. Kun joulujuhlassa isäntä katseli "kauhuissaan" kuinka arvokasta bassoa makuutettiin lavalla, niin siitä se idea sitten lähti. Tänään oli ihania ja lämmittäviä kiitoksia tyttären reissuvihkossa. :)

Tytöt olivat eilen taas kuviskerhossa ja tällä kertaa ehtivät sinne ajoissa, mikä olikin hyvä, kun heillä oli savitöitä. Poika nukkua tuhisti autossa sen aikaa mitä siinä pihalla odoteltiin, minä virkkasin niin kauan kuin näin (alkoi tulla pimeää) ja sitten loikin pihalle leikkimään kameralla... On se vaan komea rakennus tuo työväenopisto varsinkin joelta päin katsellen.

1236330.jpg

Eilistä paketeistä se jossa kankaat tulivat, oli riemua Petelle muutenkin...

1236321.jpg

Tänään postilaatikossa köllötteli lähetys joka sisälsi nämä:

1236324.jpg1236326.jpg
Kiitos Niina! Nämä olivat siis palkintona hänen bloginsa arpajaisista. Omat arpajaispalkintoni on vielä pakkaamati, malttia; kyllä ne täältä tulee :)