Joko se tässä iässä alkaa se suurempi protestointi vanhempien auktoriteettia vastaan? Siis tuo keskimmäinen, ikää hiukan päälle 6 vuotta. Kun kehoitan siivoamaan huoneen, niin on huono olla. Kun komennan nukkumaan niin on nälkä. Kun saa syödäkseen niin on jano. Tyttö menee juomisen jälkeen pesemään hampaat ja siirtyy omaan huoneeseen "nukkumaan". Kuluu viisi minuuttia ja tyttö seisoo taas ovella itkien että on nälkä. Syö lisää ja "käy pesemässä hampaat" (sähköhammasharjasta kuulee milloin on suussa ja milloin vain muuten käytetään.) menee huoneeseen tulee pois valittaen uudelleen janoa. Menee taas "pesemään hampaat". Tulee taas valittamaan nälkää... Jokaisella kerralla on vain vähän haukannut leivästä ja jemmannut loput pöydällä olevan TurunSanoman alle... Graah! Ja tähän nukkumaanmenotaisteluun on kulunut kaksi tuntia aikaa!!!

Ei muuten mutta kun ylihuomenna pitäisi olla taas jo seitsemältä taksia odottamassa... Tosin, tytöt nousevat huomenna aamulla seitsemältä ylös ja siivoavat sen huoneensa! Mies kun lähtee kaupunkiin palaveriin kahdeksi, niin siihen mennessä se huone on siivottu. Nimittäin mies vie tytöt vanhemmilleen siksi aikaa ja minä siivoan sitten tyttöjen huoneesta pois ne lelut joilla ei ole leikitty herraties koska. Kaikki ne paperisilput ja revityt lehdet saavat myös luvan hävitä pihalla sijaitsevaan tynnyriin. Nalle Puh -lehdistä tosin otan talteen kaikki Nasun iltasadut ja jos vain onnistun jonkun nakittamaan käymään 7.1. Lidlissä puolestani ostamassa mulle A4 -kokoisen laminointikojeen ja siihen riittävän määrän laminointitaskuja, niin laminoin ne sadut omaksi kirjakseen...

Tänään on lämmitetty sitten oikein rankalla kädellä; jopa leivinuuni paahdettiin kuumaksi. Nyt pitäisi vähän paremmin poikasenkin tarjentua tuolla lattialla. Mutta kaipa tästä pitäisi itsekin siirtyä tuonne makuukammarin puolelle vaakatasoon että pääse itsekin hereille aamuseitsemältä... Ja tuo "Jaakko-Teppoa*" lipittävä mies kanssa pitäisi varmaan houkutella nukkumaan. (*Jack Daniels -viskiä, eli se tipattomuus ei edes jaksanut kiinnostaa sen pidemmälle, ne muutama olut nyt olisi voinut vielä unohtaa laskuista, mutta tuota nyt ei enää! *kele).