1373654.jpg

Postin kuljetuksella tuli tällaiset. Aivan ihanat sukat jotka istuvat jalkaani kuin valetut. Kortissa oli maininta että seassa saattaa olla Novascotian noutajan karvoja (no ainakin tuoksua). Arvatkaapa kaksi kertaa, että oliko Pete nenä pitkällä sukkieni perässä!!! Kiitos Outille!
1373656.jpg
Käytiin lasten kanssa pajunkissoja hakemassa. Poika nukahti vankkureihin ja nukkuu siellä yhä. Pitäisi itsekin mennä nukkumaan vähäksi aikaa kun illalla menen töihin ja pääsen vasta aamulla pois. Toisaalta pitäisi noita noitavaatteita askaroida noille likoille, mutta myös omalle vaihtoparille pitäisi sukkia neuloa. Aargh!!! Miten kaikki aina kasaantukin yhteen läjään?

Huomenna kun puolikuolleena raahaudun vasenta jalkaani ontuen takas kotiin, niin pitäisi niitä virpomisoksia askarrella.

Iloinen yllätys muuten; Plussapisteet oli maksettu tililleni tänään! Lapset saavat sittenkin huomenna karkkipäivän kunniaksi jotain karkkia vaikka iskä sitten olikin ostanut lompakossaan majailleilla vähillä rahoilla mäyräkoiran... >:-| Arvatkaapa kellä meinas keittää eilen!?