Tytöillä alkaa ensimmäisenä paluu arkeen. Johan nuo jo viisi viikkoa kotona ovatkin käyttäytyneet miten sattuu.

Koitin miehelle ehdottaa että olisimme tänään laittaneet adsl-vermeet tuohon tupaan vikavirtasuojattuun jatkojohtoon, mutta eipä kiinnostanut irtaantua netistä... Kävin hakemassa työpaikaltani Olvin Classic Colaa, tupakkia ja salmiakkia... Eipä ollut ihan niitä kuin hain. Colaa piti tuoda 1,5 litran pullo, oli vain 0,5 litrasia. Salmiakkia ei ollut (SuperSalmiakki eniten miehen mieleen) joten joutui Tyytymään Sisun Hornaan. Tupakkia sentään oli... Pomo ei oikein ole ajan tasalla siitä miten kesäaikaan juomia kuluu. Semminkin kun tässä on ollut erinäisiäkin tapahtumia samaisen tien jossain päässä ja tapahtumiin/tapahtumista matkaavia ihmisiä paljon.

Huomenna täytyy mennä viemään tuo yksi langaton vastaanotin takaisin kun se ei sopinutkaan omenaan. Siitä saan kolmekymppiä, tililläni on toinen samanmoinen summa ja plussaseteleitä kahdenkympin arvosta. Ruokakaupassa pitää käydä törsäämässä 70 euroa että saa kuun loppuun kulutettua sen verran että yksi ostosraja menee umpeen ja saadaan vähän ekstraplussaa. Maitokin on oikeasti taas loppu vaikka vasta sitä ostin liki kymmenen litraa...

137135.jpg

Tällaiset askartelin tänään. Nukkekotiin on tulossa kamina ja näillä sitten asukit kantaa sinne polttopuita. Vai pitäisikö sittenkin antaa nuo Nallelle?
137174.jpg

Oli taas ihan kertaallinen auringonlasku tuolla pihamaalla. Käyskentelin siellä tovin kameran kanssa. Otinpa sitten talon päädystä kuvan, jossa näkyy tuo hurjan komea "kuusiaita" vieressä.
137183.jpg

Ja sitten piti tietty napata kuva asuntovaunun tämänhetkisestä sijoituspaikasta. Asuntovaunusta tulee mulle joksikin aikaa lapsivapaa askarteluvaltakunta. Sitten kun siellä ei enää tarkene ilman jatkuvaa lämmitystä niin tuon sieltä tarvikkeet takaisin sisälle.

137179.jpg

Joo, kai sitä saisi itsekin mennä nukkumaan, jos vaikka tuo silmäsärky häviäisi aamuun mennessä. (lauantaina alkoi särkemään oikeaa silmää liikutettaessa, särkenyt edelleen tänään) Jos särky on entisellään, niin soittelen varmaan neuron polille aamulla. Pidetäänhän peukkuja!