Apuva! Kuka on se "Whats joor nambö" -äijä siinä Sampon eläkemainoksessa. Ihan taatusti tuttu näyttelijä, mutta kuka ja mistä sarjasta??? Ärrrrsyttävää kun ei saa itse omaan päähän...

Huomenna pitää mennä ostamaan kummitytölle synttärilahja. Tiedän jo minkä ja mistä :) Viimeksi vaan siellä kaupassa käydessä ei ollut rahaa mutta nyt olisi ja "pakkohan" se on ostaa kun on niin söpö. Itsekin olisin sellaisen nuorempana halunnut, mutta silloin taisivat olla paljon hintavampia suhteessa kuin mitä tänäpäivänä.

Lopettaisi tuo pesukone tuon kuivaamisen, jotta saisin nostettua pyykit kuivumaan. Mikä siinä onkin että aina edellisenä iltana muistaa että jotain piti pestäkin... Tytöt kun menee huomenna taas päiväkotiin, tänään oli vapaapäivä henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi.

Mitä muuten pitää tehdä silloin kun tienvarten on pysäköity auto hätävilkut päällä, mutta mitään muuta ei missään näy (ei varoituskolmiota, ei heiluttelevaa ihmistä, ei peuranratoa...)? Itse ajoin ohi, sillä en siihen kohtaan iljennyt pysähtyä (vuosi sitten otin samassa kohtaa auton omani persauksiin). Tosin tänäpäivänä lähes kaikilla on kännykät mukana, eli uskoisin että kyseinen autoilija oli jo apuja hälyytellyt paikalle.