377206.jpg

Body ja sukkahousut eivät näytä tässä oikeaa väriä; oikeasti ovat lilat. T-paita oli keltainen ja siitä tuli kivan vihreänruskea. (alkupvärinen ylänurkassa väripaketin alla)

Body oli persikanvärinen (uusi ja maksoi euron...) ja sukkahousut olivat hennon vaaleanpunaiset (vanhat ja erittäin kierrätetyt)

Olen tässä nauttinut (???) neljästä perättäisestä vapaapäivästä. Torstaina siis ravasin kaupungilla. Perjantaina ravasin erinäisillä (mm. työmaan) asioilla pitkin poikin maakuntaa ja illalla olin miehen treenit kuuntelemassa ja myöhemmin kuskina kun tuo vähän (jaa-a...) kallisti kuppia keskiviikkona olleiden synttäreidensä vuoksi. Eilinen menikin sitten melkein vain löhötessä, tosin leivoin pari pizzaa jota sitten syötiin tänäänkin. Enkä tänäänkään juuri mitään ole saanut aikaan vaikka vakaa tarkoitus oli kämpälle tehdä kaikenlaista.

No pyykkiä on tullut pestyä ja tuo väripadallinen porisutettua, mutta juurikaan mitään näkyvää en aikaan saanut. Osaltaan johtuu siitä ettei enää meinaa mahtua kaikkialle tai sitten ei uskalla tehdä ihan kaikkea (kurotella korkealle yms...). Ja osa lienee silkkaa laiskuutta...