Olen jo suusanallista palautetta antanut miehelle, mutta pakko tännekin purkaa...

Aamulla nukutti vähän liian pitkään ja havahduin suunnilleen siinä vaiheessa kun tyttöjen olisi pitänyt olla jo ulkovaatteissa lähdössä taksille. Joten puhelin kouraan ja soitto taksikuskille että meidän kohdalla saa painaa kaasua... Sitten hoidettiin aamutoimet kaikessa rauhassa ja läksin viemään tyttöjä koululle. Koulun parkkipaikalla en sammuttanut autoa. Jatkettiin pojan kanssa neuvolalle viemään imetystukiryhmämme mainoksia. Neuvolan pihalla sammutin auton.

Mainosten jaon jälkeen kiivettiin autoon ja jatkettiin matkaa ilman mitään ongelmaa. Koska polttoainemittari alkoi olla jo punaisella, niin ajattelin siitä sitten ajaa hurauttaa tankille ja niin teinkin. Jouduin hetken odottelemaan että pääsin tankkaamaan ja kun tankkaamisen jälkeen piti lähteä kotiin, niin totesin ettei auto käynnisty. Ei toisellakaan startilla eikä kolmannella... Graah!!! Soitto miehelle ja ongelman selitys. Veikkasi että akku on hukannut virtaa jonnekin. Kävin sitten kysymässä apuvirtaa, josta ei siitäkään ollut apua.

Sitten soitto appiukolle. Hän tuli hinaamaan autoni pois siitä tankilta ja kyseli myös vikaa. Selitin miten homma meni. Eli starttaa kyllä muttei käynnisty. Hän ehdotti josko käytäisiin siinä huoltiksen lähellä olevalla korjaamolla hakemassa konsultaatioapua. Korjaaja sitten tulikin käymään siinä huoltiksella ja kurkkasi konepellin alle, irrotti yhden liittimen ja laittoi takaisin jonka jälkeen käski startata. Ja johan käynnistyi!!! Eli löysä ja likainen liitin oli vika!

Ja nyt siihen ärrinmurrin rähjääti räyh, nalkuti-nalkuti vaiheeseen... Mies on jo ainakin kuukauden luvannut käydä mun autosta läpi kaikki johdot ja liittimet. Muunmuassa jäähdytysjärjestelmän anturivika pitäisi korjata (kun sehän edelleen vilkuttaa jäähdytinjärjestelmän vikaa toisinaan vaikkei mitään vikaa oikeasti olekaan!).

Kun tosiaan auto saatiin käymään ja miehen isälle kerroin tuosta poikansa saamattomuudesta, niin ilme kertoi enemmän kuin tuhat sanaa... Ilmeestä luin että annapa sille pojalle pyyhkeitä... Ja niin teinkin.

Edittiä vielä...
Olipa tosiaan sitten poika mukana kaukalossaan, eikä laisinkaan hoitolaukun virkaa tekevää reppua mukana (kun pian vain piti käydä) ja eikös poika sitten pärisyttänyt kunnon kakkalastin vaippaansa...