Sivusilmällä näin näytön oikeassa alareunassa jotain hassuhkoa. Tarkempi katselu tuotti silmiini hauskan yhdistelmän dockia ja sivulla ollutta mainosta.

1131334.jpg

Opera on kingi :D

Tuo kruunu on Pelastusarmeijan logosta, mutta kuinka hauskasti se osuikaan tuohon Operan logon päälle.

Mutta eilen illalla mulla ei ollut ollenkaan hauskaa. Olin suoraan sanottuna kaksimetrinen "jorma" otsapielessä. Nuoremman tytön kummisetä on tulossa meille taas uutta vuotta vastaanottamaan, tosin paria päivää etuajassa koska miehellä ja bändillään on keikka uutena vuotena. Olipa sitten laittanut 24-päkin tuplapukki Olvia miehen matkaan jo maanantaina, ettei sitten tullessaan tarvitse raahata laatikkoa. Mies sitten eilen illalla avasi laatikon ja sanoi että hän tästä kaksi juo illan päätteeksi. Olin pojan kanssa toisessa päässä taloa, enkä havainnut että ei se niihin kahteen jäänyt ennen kuin oli jo liian myöhäistä. Iltapalaa jääkaapista hakiessani sitten hoksasin että mies oli kulautellut niitä kaikkiaan seitsemän, eikä ole kovin kauaa aikaa siitä kun tuo lupasi (lähinnä itselleen) että nyt loppu viikolla juominen. Kello oli jotain noin yksi kun tuo viimeisen oli ottanut ja suunnilleen seitsemältä otti ensimmäisen. Voisin vaikka vannoa ettei tuo ollut ajokunnossa aamulla töihin lähtiessään. Tuplapukki kun on vahvaa olutta (8,5%).

Lupasi käydä Alkosta ostamassa uudet tilalle, muttei vielä näemmä tänään käynyt. Graah! Joskus vaan meinaa hermot palaa.

Tänään oli kiva postipäivä. Sain kaksi palaa kangasta, joista tulee tytöille vaatetta. Dna muisti mua ensivuoden kalenterilla. Ja lisäksi oli kaksi paketti korttia; toinen PikkuPunatulkun tilaus (rektiivivärejä ja kylmäkiinnitysnestettä) ja toinen ForMammalta jossa on (toivottavasti) mustaakin mustempaa hahtuvaa.

Pitää huomenissa käydä nuo paketit noutamassa. Onneksi asutaan tällaisessa tuppukylässä jossa ei ole Postia vaan Postin palvelut tuottaa ihan tuo oma Tarmo Lähikauppiaamme joten "posti" on lauantaisinkin auki :)