Perjantaina mies teki autokaupat. Meille tuli yönmusta VW Golf vuosimallia -91. Pikkuruokainen bensa-auto.
239116.jpg
Nättihän tuo on kuin mikä ja hienossa kunnossa. Vain kolmiovinen, mutta kyllähän tytöt jo tuolla takapenkillä pärjäävät. Turvallinenkin tuo on; vastaavanmallinen (tosin 5-ovinen ja kahta vuotta vanhempi) koeajettiin aikanaan ojan kautta ja pysyi kasassa.

Tänään taas vanhemman kummitytön isä teki isojakoa kun möi talonsa. Möi siinä ohella eräälle tutulle Audin ja meille antoi VW LT:n sillä ehdolla että laitamme sen kuntoon ja bändi saa vastakin käyttää sitä keikkamatkoilla. Mahdoimme olla näky kun Transporterilla hinattiin tuo möhkö kotiin... Möhkäle kiskoo möhkälettä...
239118.jpg

LT:n kaupanpäälisiksi saatiin myös aika kasa laminaattia ja laattaa sekä jonkin verran kaapinovia (keittiökaapistojen, pieniä ja punaisia). Lisäksi kaksi rullaa terrakottapunaista vinyylitapettia (vink vink Satu!). Olisivatten menneet muuten romulavalle ensin tuon kummitytön isän työmaalta ja sittemmin tuolta muuttohässäkän alta. Joten otimma sitten mukaamme... Ehkäpä teemme keittiöömme raidallisen laminaattilattian? Yhtä väriä kun ei kovasti paljoa ole.

Niin tuosta LT:stä sen verran että tuohan olisi kuorma-auto ellei siihen olisi tehty väliseinää ja lisäpenkkiä. Nyt se on 3+4 rekisteröity pakettiauto. Tarkoittaa sitä että minäkin B-kortillani saan sitä ohjastaa. Tuolla bändi viime helmikuussa kävi Helsingissä, kyytiin mahtui tavarat ja mlkein koko bändi (oma mies tuli mun kanssa Transpon kyydillä ja toinen kitaristeista saapui paikalle jälkijunassa omalla autolla).
239355.jpg

P.S. Lisäys vielä... Pihallamme on nyt siis tällä hetkellä kolme Autoa ja yksi skoda. Skodasta viedään kilvet pois samalla reissulla kun mennään Golfin ja LT:n paperit tekemään. Siitä saakelin vihreestä sammakosta lähtee takapenkki kuuseen of the huutti ja se tulee olemaan "farmipakuna" sen mitä sitten enää liikkuu. Saa appiukko viedä sillä vettä saunamökille ja me saadaan sillä kuskattua hiekkaa tyttöjen hiekkalaatikolle ja jos tuo kärry vaan kasassa säilyy, niin tytöt saavat opetella ajotaitoa sillä kunhan polkimille yltävät. Joku katonalunen tuollekin kyllä tarttis keksiä... LT lähtee remontoitavaksi aika pian ja Transpo ja Golf valtaavat tallit.