Vauvalla on taas hikka. Pikkuinen on hikkaillut viimepäivinä ihan hirvittävästi, tosin olen vain tyytyväinen, sillä tiedän että hikkailu on tulosta hengitysharjoituksista. Eikä tässä enää laskettuunkaan ole aikaa kuin kuusi viikkoa, joten ihan kiva että treenailee tulevaa varten.

Pitäisi kai sitä sairaalakassia alkaa täyttelemään... Vauvalle ja itselle kotiutumisvaatteet, ja käden ulottuville lähdön hetkeä varten kamerat ja kännykät mielellään ladattuina... Muuta sitä ei kai tarvitsekaan. Jos kaikki menee niin kuin tahtoisin, niin kauaa en aio sairaalassa vanheta. En tykkää niistä paikoista ollenkaan... Siellä ei osaa rentoutua tarpeeksi. Ja mun tuurilla saisin huonekaveriksi jälleen samanlaisen höpöttäjän kuin viimeksikin... Puhui jopa nukkuessaan kuin papupata... Ei ollut kivaa.

Tytöt olivat tänään päiväkoti/eskarikaverin synttäreillä. Pirpaloissa oli mukana tiemmä arviolta parikymmentä lasta! Huiiii! Ei käy kateeksi perheen äitiä! On siinä ollut melkoinen paimentaminen! Huh, huh!

Yllättävän kivuttomasti tytöt kuitenkin saatiin lähtemään kun oltiin menossa mummulaan saunomaan. Ja varsinkin kun mummulassa oli lisäksi Sinikka-täti jolla oli tytöille tuliaisina JÄTTI-ISOT suklaaPUPUT. Ja olimmehan mekin käyneet kaupassa ostamassa tytöille karkkipäivän karkkia; isot Nalle Puh -suklaamunat, Pikkuhyvä pussit Suku-Lakua ja SirkusAakkosia jaettaviksi.

Materian puolella tuli ostettua neljä Orthexin laatikkoa tyttöjen vaatekaappiin. Yksi kummankin tytön sukkahousuille (siis molemmille oma, alaraajojen mitoilla on väliä tässä tapauksessa!) ja pikkuhousuille yhteinen kuten sukillekin.

Aamulla kun kävin työmaalta ostamassa pari purkkia maitoa aamukahvittelua varten, niin sijoitin 4,70 euroa RAY:n Pokeri -pelikoneeseen. Otin sieltä ulos 20 euroa, joten ihan kivasti kannatti maito-ostot. Autolle taapertaessani kuulin ihmeellisen äänen jota jäin kuuntelemaan. "Blu-blu-blup-blup-blup..." Mietin pitkään että mikä se oli, pitääkö mahani metkaa meteliä. Mutta sitten hoksasin, että viereinen järvi se siinä irrottelee jäitä. Sitä olisi ollut kiva jäädä seuraamaan pidemmäksikin aikaa. Jotenkin kaikki tuollainen kiehtoo, miten luonto vapautuukaan talven ikeestä.

Mutta jos menisi laittamaan noita lajiteltuja vaatteita kaappiin...