... tuo uusi pesukone siis. On hiljainen ja pysyy linkouksessa aloillaan. Linkoaa 1200 kierrosta minuutissa eli pyykki on melko kuivaa koneesta otettuna. Vielä kun olisi se kuivausrumpu...

Tilasin juuri hetki sitten lisää pyykkipulveria, kun huomasin kauhukseni, että ämpäristä alkoi pohja pilkottamaan. Nyt kun on uusi pesukone, niin en tarvitsisi välttämättä koneenpuhdistajaa, mutta se nyt tulee väistämättä paketin mukana.

Koneen mukana tuli kylkiäisinä kylläkin kolme pullollista Omon Color -pesunestettä, mutta koska siinä on hajusteita, niin annettiin ne sitten suoraan anopille lastenkaitsennasta "korvaukseksi". En halua "tahria" uutta konetta hajusteilla tms. töryllä.

Kello on nyt hiukan vaille 11 ja olen tänään pessyt jo kolme koneellista. Noin kaksi koneellista vielä mahtuu kuivumaan ellei vessassa olevat sitten ehdi kuivumaan ennen. (piskuisessa vessakopissa on pyykkinarut lisäkuivaustilana varalla kahden siivekkeellisen lattiatelineen lisäksi. Vessan patterin voi säätää isommalle, niin siitä muodostuu ikäänkuin kuivauskaappi.)

Kyllä tätä savottaa tässä piisaa useammallekin päivälle. Pitää opetella tuon ajastimen käyttö, niin että kone pesee pyykit valmiiksi kun tulen töistä kotiin, että voin oitis ripustaa kuivumaan. Vielä parempi tietty olisi jos saisin opetettua tuolle isännälle miten pyykkiä pestään... ;)

Sitten meillä onkin piakkoin jonkinlainen rakennusprojekti. Tehdään pätkä uutta seinää tuon eilen puretun tilalle. Ja oviaukko johon kuuluu karmit ja se ovi. Ja ihan standardilevyinen ovi, jotta mahtuu tuon koneen tarvittaessa ottamaan helposti poiskin tuolta kopperosta, ilman että pitää taas mitään sen suuremmin purkaa...