Itse asiassa kaksikin, mutta pääsen noutamaan ne vasta perjantaina jolloin tililläni on "vähän ekstraa". Toisen paketin nouto ei maksa mitään (veikkaan että on Salaiselta Neuleystävältäni, lähettäjän kohdalla kun oli pelkkää tyhjää... :-D ) mutta toinen tarviikin sitten rahaa hiukan toistasataa euroa.

Tänään kävin ostoksilla ja katselin kiertelin sekä kaartelin kaupassa paljon kauemmin, kuin ostosten teko sinänsä olisi vienyt. Yritin etsiä jotain mitä itse lähetän Salaiselle Neuleystävälleni, luulen että löysinkin.

Eilen postitin kangaspuiden pyöräset eteenpäin. Ne jotka piti jo viimesyksynä toimittaa eteenpäin... Mutta olin laittanut ne niin hyvään jemmaan että löysin vasta viikko sitten kun etsin kontaktimuovia esikoisen esikoulukirjan päällystämistä varten. Kontaktimuovin löysin tänään kun etsin lamppuja maalattavaksi...

Se onkin muuten melko jännä juttu, mitään ei löydä silloin kun niitä etsii, mutta kun etsii jotain ihan vallan muuta, niin ne aiemmin turhaan haetut hyppäävät syliin.

Tässä on nyt vasta kolme lamppua maalattuna. En ole enää aikoihin heittänyt palaneita lamppuja roskiin, mutta minne olen ne jemmannut?
163216.jpg